pátek 11. května 2018

Bojler dražice okhe 100

Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Elektrický bojler o reálném objemu 1litrů. S digitálním ovládáním. OKHE Smart 1funguje jinak. Vše si nastavujete přes displej s klávesnicí a zde také vidíte zprávu o aktuálním stavu, například o nahřívání vody.


Rychlá a bezpečná doprava. VIP slevy pro registrované. Více informací Více informací o elektrickém ohřívači vody OKHE. Ohřívače vody, bojlery Dražice. Jeho spotřeba a roční náklady na provoz.


K dispozici je několik režimů, mezi nimiž najdete i ten klasický, který znáte z běžného bojleru. Dvěma stům litrů odpovídá zátěžový profil XL, což znamená, že zařízení dokáže vyprodukovat dostatek horké vody pro několik dřezů a umyvadel, sprchu i vanu. Stupeň krytí ve standardu IP 44. Dražice OKCE 2má vysoký výkon a velký objem.


Všetky informácie o produkte. Tento elektrický ohřívač vody ( bojler ) vyniká elegantním tvarem a technickou kvalitou. Olcsó és akciós OKCE1összehasonlítása.


Kedvezményes Bojlerek vásárlás. V ceně je nový bojler , montáž bojleru s dopravou, demontáž starého bojleru a jeho ekologická likvidace. Výměna starého bojleru za nový – instalace nového bojleru – rychle a kvalitně pomůže vám zkušený instalatér.


Cena zboží obsahuje recyklační poplatek dle zákona platný od 1. Nákup bez rizika: dní na vrácení. Bojler je určen k akumulačnímu ohřevu užitkové vody. Zásobník je smaltovaný a tepelně izolovaný.


Na přední straně bojleru najdete displej a malou klávesnici, pomocí které je obsluha. Bojler – objem 125l, elektronický termostat, funkcia SMART HDO, elektrický, Android 4. B, digitálny displej s dotykovým ovládaním, elektronická riadiaca jednotka, funkcia Smart Control, ECO režim , Anti-Legionella, hrúbka izolácie 33mm, protimrazová ochrana. Ohřev zajišťuje keramické topné těleso ovládané pro.


Bojler dražice okhe 100

Na zoznam Pridať na zoznam. Kč Informace v obchodě Do dnů. Prodám bojler DRAŽICE OKCE 1o kapacitě 1litrů a výkonu kW. Ve velmi dobrém stavu, plně funkční, vyměněn za menší. Pouze osobní odběr v obci Potěhy u Čáslavi.


Funkce SMART HDO přizpůsobí provoz ohřívače přesně dle vašich potřeb a tím dosáhnete ještě větších úspor. Ohrev zaisťuje keramické výhrevné teleso, ovládané prevádzkovým termostatom a istené bezpečnostným termostatom (tepelnou poistkou). Nový bojler je určený na inštaláciu v. Smart elektriboilerite müük kasvab ja tehase hinnangul peaks Smart boiler olema üks Euroopa TOP tooteid. Boileri paagile garantii aastat! Detail produktu Do obchodu.


Objem bojleru je litrů. Náhradní díl na bojler. Hol a legjobb átfolyós boiler?

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky