středa 30. května 2018

Vak do tlakové nádoby

Nabídka vaků do tlakových nádob. V naší nabídce najdete náhradní vaky do expanzních nádob. Nabízíme vak butylový, vak průchozí, nebo vak neprůchozí.


Gumové vaky do tlakových nádob Aquasystem, Imera, náhradní vak do nádoby. Vaky do tlakových nádob. Záložné zdroje k obehovým čerpadlám.

ZILMET vak do tlakové nádoby 3litrů s dírou. Membrána pro tlakovou nádobu - náhradn. Pryžový vak (nebo membrána) v tlakové nádobě je součástí její dodávky. Tím je zcela eliminována možno.


Součástí nabídky jsou univerzální tlakové nádoby , speciální vysokotlaké nádoby , nerezové nádoby vhodné. Vak do tlakové nádoby 80l. Ponuka vakov do tlakových nádob. V našej ponuke nájdete náhradné vaky do expanzných nádob.


Ponúkame vak butylový , vak priechodný , alebo vak nepriechodný.

V katalógu nemáme podrobnejšie informácie vak tlakovej nadoby. Nižšie nájdete tovar v internetových obchodoch, ktorý zodpovedá vašej otázke. Cez ikonku Do obchodu navštívite priamo internetový obchod. Náhradný pryžový (gumený) vak do tlakovej nádoby Imera,Aquasystem,Aquapress.


Usporiadať podľa Výrobca. Viac informácií Imera,Aquasystem,Aquapress. Tlakové nádoby Gumenné vaky a príslušenstvo. V ocelové nádobě je pryžový vak , do kterého je čerpána voda.


Prostor mezi vakem a pláštěm nádoby je naplněn tlakovým plynem (tzv. přetlakem), který mimo jiné chrání vak před poškozením. Náhradní gumový vak pro tlakové nádoby Aquamat od ČKD Trutnov, které byly např. Darling 35-(s novější nádobou l). Skrutkovací uzáver na nosiči umožňuje plnenie vaku bez nutnosti ho vybrať.


Komfort, kvalita, bezpečnosť Angled Valve - zahnutý ventil. Plynová“ časť medzi vakom a stenami nádoby je stále natlakovaná. Tlaková nádrž s vakom z potravinárskej gumy sa doporučuje.


Z hlediska materiálu můžete mít tlakovou nádobou z oceli, nebo si můžete vybrat nerezové tlakové nádoby. Dále můžete zvolit klasiku - nádoby k vodárně s výměnným vakem, tlakové nádoby bez vaku nebo. V prípade uniknutej vody v nádobe ju necháme preschnúť.


Obrázok – vložiť do nádoby nový vak.

Vakem je membrána, která je nejčastěji vyrobena z gumové pryže. Ta vyplňuje vnitřek tlakové nádoby. Zapnuté čerpadlo plní vak vodou a tense pod tlakem rozpíná. Po vypnutí čerpadla se voda z vaku sama začne vytlačovat do potrubí. Ideální tlak v nádobě je 0. Gumový vak Aquasystem 100l 10bar, výměna opotřebované membrány v. CIMM membrána 681l EPDM - NOVÝ TYP (bez otvoru).


Výměnný náhradní vak pro tlakové nádoby zn. CIMM a AQUAPRESS o objemu až litrů. Vertikálne, horizontálne farbené, pozinkované a nerezové.


Môžu byť pripojené ku všetkým čerpadlám.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky