čtvrtek 24. května 2018

Čerpadlo na zavlažování

Některá zahradní čerpadla dokážou čerpat vodu až z hloubky m. Také Vám zahradní čerpadlo usnadní zalévání a zavlažování zahrady. Jednoduché zavlažování zahrad pomocí ponorných tlakových čerpadel Čerpadla do nádrží na dešťovou vodu – vysoký výkon a pohodlné použití Ponorná tlaková čerpadla – pro čerpání vody z hlubokých studní nebo cisteren. Všechna čerpadla v naší nabídce.


Na správné volbě totiž záleží, zda čerpadlo splní to, co od něj očekáváme a zda s ním budeme spokojeni.

Sudová čerpadla jsou speciální kategorií ponorných čerpadel na čistou nebo dešťovou vodu. Jejich konstrukce je přizpůsobena k použití v zahradních sudech, nádržích a jiných zásobnících vody k zalévání. Díky kompaktním rozměrům. Nastavitelná teleskopická trubice s kohoutem umožňuje snadné čerpání vody. Správné zavlažování je nezbytné, chcete-li, aby vaše rostliny a trávník zůstaly zelené a zdravé.


Společnost GARDENA má vše, co je třeba, abyste své zahradě poskytli vláhu, kterou potřebuje. Naplánujte zavlažování zahrady s námi.

Nabízíme zavlažovací systémy řady Micro-Drip, Pipeline a Sprinkler, počítače pro řízení a automatizaci zavlažování. Dále zahradní hadice, vozíky a držáky na hadice, ruční postřikovače, zkrátka vše, co na zahradu budete potřebovat. Tlaková nádoba za kolísání tlaku nemůže, ta je především k omezení častého spínání čerpadla. U automatické závlahy by měl být průtok takový aby čerpadlo stále jelo (samozřejmně ne na max.tlak ale na tlak při kterém rozumně dává vodu dle tlakové křivky příslušného čerpadla).


Pak je ještě možnost použít frekvenční měnič třeba PWM 2ale ta ta cena. Při výběru čerpadla pro zavlažování vám rádi poradíme. Potřebujete pomoc s výběrem, nebo máte specifické požadavky na čerpadlo ? Vhodné pro zavlažování , přečerpávání nebo zásobování vodou.


GRUNDFOS JPvyužito pro čerpání dešťové vody pro zavlažování zahrady. Motor čerpadla napájený jednofázově 2V , příkon 7watů. Přívod k čerpadlu hadicí 1. Sháníte kompaktní zahradní čerpadlo pro zavlažování , zvyšování tlaku nebo k přečerpávání vody z bazénu? První český výrobce kapkové závlahy.


Přesné a cílené ekologické zavlažování k jednotlivým rostlinám. Malá polo-kalová čerpadla pro zatopené sklepy a zavlažování. Tato čerpadla se používají na přečerpávání vody např.

Nejlepší volbou je vybírat čerpadlo podle toho, na co ho budete používat, protože výběr je důležitý hlavně z hlediska jeho životnosti. Pro zavlažování zahrady použijte jedno ze zahradních čerpadel nebo ponorných tlakových čerpadel. Dokáží snadno čerpat vodu ze studní, přírodních pramenů nebo nádrží na dešťovou vodu. Vhodné k zavlažování zahra umývání, čištění stříkáním.


Bez ohledu na to, k čemu chcete čerpadlo použít, GARDENA nabízí výkonná čerpadla pro různé oblasti. Jak vybrat zahradní čerpadla? Zahradní čerpadlo využijete na zavlažování vodou ze studně, nádrže nebo ze sudu. Sudové čerpadlo BP Barrel umožňuje komfortní zavlažování přímo ze sudu na dešťovou vodu a ušetří zahradníkům nepříjemné vláčení těžkých konví.


BP Garden se vyznačují vyšším výkonem, takže lze například připojit i postřikovací pistole. Akumulátorové čerpadlo pro zahrady a venkovní použití. Povrchová zahradní čerpadla vybírejte podle sací výšky a tlaku. Mobilní bateriové ponorné čerpadlo , vhodné pro zavlažování a přečerpávání čisté vody.


Li-tiový akumulátor DC 12V 50W.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky