pátek 18. května 2018

Digitální termostat na din lištu

Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Elektroměry vysoké kvality s mimořádně příznivou cenou.


TERMOSTAT slouží pro spínání nebo regulaci spotřebičů v závislosti na teplotě (více info na .cz). Nastavitelný rozsah, přednastaveno 0-40°C.

Délka čidla je m (za příplatek je možné dodat délku na přání). Pokud potřebujete měřit odběr elektrické energie jednoho jednofázového spotřebiče nebo celého 230V okruhu je tento jednomodulový elektroměr to, co hledáte. NC nebo NO, dle potřeby lze tedy termostat použít jak pro režim topení tak pro chlazení. Disponujue pamětí pro uložení nejčastěji používaných teplotních předvoleb. Nulová chyba při nastavování hodnoty, široký pracovní rozsah nastavených teplot a přehledné zobrazování nastavovaných a měřených údajů na podsvětleném displeji LCD.


Samostatný LCD displej pro zobrazení spotřebované energie. Impulsní výstup pro dálkový odečet spotřebované energie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.


DIN lištu do rozvaděče a pod.

EB-Therm 8digitální termostat s LCD displejem na DIN (moduly). Termostaty na lištu DIN. Univerzálne GSM zariadenia, prenášajúce informácie pomocou GSM siete. Umožňuje jednoduché ovládanie spotrebičov a kontrolu stavov pomocou vášho mobilného telefónu.


Ukoliko tražite termostat za frižider, zamrzivač ili kombinovane rashladne uredjaje – pogledajte proizvode u našoj online prodavnici. Bezdrátová varianta umožňuje snadnou a rychlou instalaci, odpadá tak pracná a zdlouhavá instalace vedení mezi termostatem a kotlem s průchodem přes podlaží. Tento návod k obsluze je sou částí výrobku. Vlastnosti nastavitelných časových programů kombinací dnů nebo bloků dnů.


LED diody a frekvence pulsů impulsního výstupu- viz. Touto funkcí lze časové programy spouštět v určené dny např. So–Ne, Po–St–Pá a podobně. Digitální termostat do el.


Malešická ulice uzavřena z důvodu celkové rekonstrukce komunikace. Nasazení při náhradě za klasický mechanický termostat znamená kvalitativní skok v regulaci. Modely Dixell XR10D jsou termostaty pro chlazení nebo topení.


Jsou vybaveny jedním reléovým výstupem pro ovládání chlazení nebo topení. Chcete-li vložit příspěvek, přihlaste se. Najčastejšie sa využíva pre chladiace boxy, chladničky, Ohrievanie teplej vody boilery.


Je vybavenný senozrom NTC10K ktorý môžete predlžovať (do 100meterov) a prípadnú odchylku môžete dokalibrovať.

Název produktu COM_VIRTUEMART_DESC. Stručný popis produktu. Pomocí zprávy SMS je možné dálkově ovládat topení např. Zapnete topení předem a přijedete už do vyhřátého objektu.


Současně vám termostat odpoví přes mobilní telefon, zda kotel topí nebo netopí, a kolik je v objektu stupňů.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky