pondělí 14. května 2018

Kotel atmos

Kotel atmos

Každý kotel je možné vybavit u zákazníka elektronickou regulací ATMOS ACD pro řízení celého topného systému v závislosti na venkovní teplotě, pokojové teplotě a čase. Tato regulace je schopna řídit i samotný kotel s ventilátorem s mnoha dalšími funkcemi. Zplynovací kotel na dřevo - typ DCxxS(X) Ekologické zplynovací kotle na kusové dřevo.


Jsou konstruovány pro spalování dřeva, na principu generátorového zplynování s použitím odtahového ventilátoru (S), který odsává spaliny z kotle, nebo s použitím tlačného ventilátoru, který vhání spalovací vzduch do kotle. Výhodou hořáku je automatické zapalování paliva pomocí žhavící spirály,která zapálí pelety kdykoli je potřeba zatopit. Prodám kotel atmos viz foto. Plášť je v jednom místě u sváru děravý. Nutno napustit a zavařit.


Plašť jsme koupily nový a tento jsem si nechával jako záložní a nebo na vytápění dílny. Do teď uskladněn ve stodole. Vytvoříme tak kotel na pelety přímo na míru s automatickým zapalováním paliva. A new product in ATMOS range is the smallest D10PX COMPACT pellet boiler New C15S lignite and wood gasification KOMBI boiler A new product in ATMOS range is lignite and wood gasification boiler with output of kW. Dřevoplynových kotlů se nyní montuje velké množství.


Kotel atmos

Mají vysokou účinnost spalování, ale i malé nároky na obsluhu. Ekologický zplynovací kotel pro spalování dřeva tradičního českého výrobce kotlů Atmos. V primeru, da pri proizvajalcu zmanjka zaloge, se lahko dobavni rok podaljša. ATMOSMORAVA - prodej a realizace kotlů a kotlů na biomasu Atmos.


Nabídky řešení realizace zdarma, doprava k zákazníkům, vzorové funkční provedení dvou typů kotelen v areálu firmy, pro konečného uživatele realizace s DPH a mnoho dalších výhod. GD so jekleni uplinjevalni kotli sodobnejše izvedbe, ki omogočajo zgorevanje suhih lesnih polen. Kotli imajo v zgornjem delu uplinjevalno komoro za nalaganje polen. Gorenje poteka navzdol skozi keramični vložek v spodnjo kotlovsko komoro, ki je obložena z ognje odporno keramiko.


Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Těleso kotlů je vyrobeno jako svařenec z kvalitních ocelových plechů o. Nová řada kombi kotlů ATMOS DC18SP(L), DC25SP(L), DC32SP(L) umožňuje ekologické spalování dřeva na principu generátorového zplynování v kombinaci s hořákem na pelety nebo ELTO. Je to kotel na spalování dřeva s velkým zásobníkem dřeva a dlouhou dobou hoření. Mně samotné toto vyhovuje, nemusím se o kotel strat, když jdu např.


Nahážu dřevo jednoduše dovnitř a nechám kotel , aby pracoval. Každý, kdo chce nebo musí skoncovat se svým starým kotlem, může dnes využít dotace na pořízení nového kotle. A to nejen na kotel s automatickým podáváním, jak v médiích mylně informují někteří novináři, ale i na kotel s ručním přikládáním. Polena se naloži v zgornjo uplinjevalno komoro, ki ima velik volumen, kar omogoča daljši čas gorenja in nakladanje do 3. Náhradní díly pro kotle Atmos - kotle na dřevo, kotle na uhlí a zplynovací kotle. Kotel z uplinjevalno komoro.


Kotel atmos

Měl jsem Dakona 16kW a chtěl kotel na dřevoplyn. Zvítězil právě ten Atmos C18S díky příznivé ceně a možnosti kombinovat uhlí a dřevo. Můj dům má také ztrátu okolo kW (je zateplen) a já měl stejnou obavu - na nádrž nebyly peníze a hlavně prostor.


Po vyhodnocení všech možností byl jasnou volbou opět úsporný kotel na dřevo Atmos. Naše firma firma novou instalaci provedla o generaci dokonaleji než před lety.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky