pátek 25. května 2018

Plyn do flambovací pistole

Flambovací pistole už nejsou jen pro profesionální kuchaře a cukráře. Jedinečnou pomůckou je flambovací set s knihou o flambování, který máme také v nabídce. S flambovací pistolí připravíte jednoduše. Pistole tavná lepící, na plyn do zapalovačů, Ř11mm Charakteristika: Plynová lepící tavná pistole je určena k roztavení a nanášení tavného lepidla za účelem rychlého slepení papíru, korku, dřeva, kůže, textilie, umělé hmoty, keramiky atd.


Vyrobeno z prvotřídního odolného plastu a kvalitního kovu, opatřeno bezpečnostní pojistkou, plnění běžným plynem do zapalovačů. Vrátane integrovaného piezoelektrického zapaľovača a náplne.

Plyn do zapalovače a flambovací pistole. Je ideálny pre použitie v kuchyni,. Plní se běžným plynem do zapalovačů. Z klasických sladkostí rázem vzniknou prvotřídní kousky, na které všichni budou pět jenom samou chválu.


Kuchyňské plynové zapalovače, flambovací pistole nebo plynový hořák naplníte bezpečně Plynem do kuchyňských zapalovačů PRESTO. TESCOMA lze plnit přímo. Můžete si navíc sami regulovat velikost plamene.


Pokud flambujete často, určitě oceníte sadu flambovací pistole s náplní.

Ply do pistole můžete u nás dokoupit i samostatně. Flambovaní dodává pokrmům zajímavý vzhled i skvělou chuť. Asi nejčastěji se flambovací pistole využívá k vytvoření lahodné karamelové krusty.


Plynová náplň do flambovací pistole , respektive kuchyňského hořáku. Praktický doplněk s objemem 200ml. Provozovatel webu PROFIHEATING s. Flambovač se plní klasickým plynem na zapalovače a má regulovatelný plamen.


K č (e-shopy) TFY No. Kč (e-shopy) Další od: Další ostatní kuchyňské spotřebiče Orion. Pistole je plněna běžným plynem do zapalovačů, je opatřena bezpečnostní pojistkou. Zásobník na plyn uvnitř pistole je dostatečně velký, náplň. Od 1Kč obchod Porovnat ceny.


Cena produktu bez dopravy Skladem. Vynikající pro snadné a rychlé flambování cukrářských výrobků, karamelizování cukru, gratinování sýra, opékání zeleniny, přípravu křupavé kůrky steaků apod. Jsme největším prodejcem plynových pistolí v ČR. V plynovkách se vyznáme a rádi se podělíme o své zkušenosti.


Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Oheň byl od pravěku nedílnou součástí zpracování potravin. Nabízíme kvalitní zapalovače pro Vaše plynové sporáky a hořáky. Velmi praktické jsou flambovací pistole pro tvorbu křupavé kůrčičky, opékání zeleniny, zapékání sýra či karamelizaci. Kč Profesionální flambovací p. Kvalitní flambovací pistole Champ High na přípravu Creme Brulée.


Flambovač je vhodný na přípravu karamelizovaných krémů, omáček a desertů, BBQ nebo také na podpalování krbů, grilů či uhlíků do vodní dýmky.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky