středa 16. května 2018

Protherm ekvitermní čidlo pro kotle ray

Podle zvolené topné křivky je následně celý proces regulace kotle přizpůsobován změně venkovní teplotě a. W) Využijte širokou nabídku originálního příslušenství značky Protherm. Toto čidlo se instaluje na severní fasádu objektu. Potom regulátor kotle vypočítává na základě venkovní teploty potřebnou teplotu topné vody. Vhodný typ křivky se vybírá dle toho, jaký je topný systém.


Dobrý den, mám na vás dotaz ohledně regulace el. V novém domě 120mjsme zažili skoro polovinu zimy a účet za elektřinu od února do června byl za 18tis. Protherm Ray 12k s ekvitermní regulací a podlahovým vytápěním.


Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Ekvitermní čidlo pro kotle Panther v. PROTHERM ekvitermní čidlo pro kotle. Panther Condens, Tiger Condens, Ray KE, Gepard Condens, Medvěd Condens a Lev. V části „Návod k obsluze“ najdete popis základních funkcí kotle i jak bezpečně zacházet s kotlem.


Používáme cookies a sledovací technologie třetích stran k zapamatování vašich preferencí, k měření a analýze používání našich webových stránek, i ke zlepšení vašich zkušeností s našimi webovými stránkami. Jednoduše ovladatelný s vestavěnou ekvitermní regulací. Závěsný elektrokotel pro vytápění s možností propojení s externím zásobníkem teplé vody. Plynulá modulace výkonu jednoduchá obsluha a autodiagnostika.


Výkonový stykač pro ovládáním kotle signálem HDO. Oběhové čerpadlo, expanzní nádoba OV, bezpečnostní prvky, ochrana proti zamrznutí. Elektrokotle RAY mají eBus komunikační rozhraní, plynulou modulaci výkonu a vestavěnou základní ekvitermní regulaci.


Protherm ekvitermní čidlo pro kotle ray

RAY mají plynulý modulační rozsah výkonu pro vyšší efektivitu provozu topného systému možná instalace na stávající nebo zcela nový topný systém ovládací panel pro jednoduchou obsluhu po. V současné době uvádí firma na trh nové regulátory Examaster Moduzone pro ovládání více topných okruhů a Examaster Collective pro. Prakticky to pro majitele kotle znamená, že není nucen vyměňovat v případě poruchy celou desku. Provoz kotle je velmi jednoduchý a tichý.


Závěsné elektrokotle RAY nabízí moderní vytápění bytů a rodinných domů. Kotle jsou již z výroby kompletně vybaveny všemi provozními a bezpečnostními prvky včetně základní regulace. Potřebujete poradit s objednáním? Měří venkovní teplotu vzduchu.


Protherm ekvitermní čidlo pro kotle ray

Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Elektrokotle s možností přípravy TV v externím zásobníku (trojcestný ventil pro připojení zásobníku je součást propojovacích sad), plynulá modulace výkonu, autodiagnostika, vestavěná ekvitermní regulace, 7l expanzní nádoba, čerpadlo, všechny bezpečnostní prvky, ochrana proti zamrznutí, digitální ovládání, výkonový stykač pro ovládáním signálem HDO. Venkovní teplotní čidlo - ekvitermní regulace kotle RAY Pro aktivaci vestavěné ekvitermní regulace připojte venkovní teplotní čidlo (příslušenství).


Teplota topné vody je pak řízena podle zvolené topné křivky, kde je následně celý proces regulace kotle přizpůsobován změně venkovní teploty. S regulátorem MiGo můžete snadno ovládat vytápění nebo ohřev vody ve vašem domě za pomoci aplikace ve vašem chytrém telefonu nebo tabletu. Bus regulátor, pro jeden přímý topný okruh a přípravu teplé vody, se vzdálenou správou topného systému (WIFI připojení) s uživatelskou aplikací „MiGo“ pro zařízení Android nebo Apple. Určeno pro všechny kotle Protherm.


Upřesnit výběr Skladem Cena s dopravou Filtrovat. Položek k zobrazení: 9. Elektronika kotle vyhodnocuje hodnoty a řídí provoz regulovaného kotle , čímž dochází k úspoře paliva. Mám kotel Protherm Panther s ekvitermní regulací. Při ekvitermní regulaci kotle je pořád spuštěné oběhové čerpadlo , aby byl pořád oběh vody v soustavě.


Vypne se jenom při nočním útlumu když nemusí udržovat teplotu v okruhu a nemusí se zapínat. Jinak kotel udržuje teplotu otopné vody dle ekvitermní regulace takže. Pro správnou funkci takového to systému se mezi elektrický kotel a zásobník zapojuje trojcestný ventil a NTC čidlo , které snímá teplotu TV v zásobníku.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky