pátek 25. května 2018

Oprava iphone

Oprava iphone

Rychlá oprava apple telefonů a laptopů. Diagnostiku provedeme zdarma a poskytneme záruku roky. Zjistěte si, kolik vás oprava bude stát a jak dlouho potrvá.


Oprava iphone

Cena servisu displeje poškozeného při nehodě závisí na modelu iPadu. Nevíte kam v Praze a okolí s ním? Neváhejte a přijeďte k nám a zařízení Vám opravíme. Náročnější opravy, mezi něž patří oprava základní desky iPhonu nebo přepájení konektorů zajišťujeme během několika dnů.


Servis a oprava Macbook a iMac Pro většinu Macbooků máme skladem zásadní díly jako displeje, baterie nebo klávesnice, jejichž výměnu provedeme za – 1minut. Náročnější opravy potom děláme do druhého dne, a rádi za vás vyřídíme i záruční reklamaci přímo u Applu, takže se nebudete muset o nic starat. Vyplatí se oprava nebo koupě nového? Ve složitějších případech se může oprava protáhnout, v takovém případě vám potřebnou dobu opravy sdělíme po diagnostice zařízení.


Oprava iphone

Při objednání sleva! Oprava tlačítka zapínání Power button 4Kč Neslyším volajícího Sluchátko. Přesto se jedná o elegantní kus, který se umí opřít o vysoký výkon. Důkazem toho je velice výkonný čtyřjádrový AFusion čip, který i dnes jen těžko hledá konkurenci.


Na veškerý servis poskytujeme záruku roky. I-FIX nabízí vysoce kvalitní a rychlý servis pro všechny druhy iPhonů za nízké ceny. Hlavní výhodou našeho servisního centra jsou rozumné ceny. Svěřte se do rukou odborníků.


Vaše zariadenia sú v tých pravých rukách! Oprava displeja, batérie, zložité opravy matičnej dosky. Sme špecialisti na servis vytopených iPhonov, opravíme vám aj poškodenú základnú dosku. Apple servis na vysokej úrovni.


Ale i tomuto skvělému mobilu se někdy bohužel nevyhne porucha. Prasknutý displej či obal jednoducho vymeníme a váš telefón vyzerá znovu ako nový. Vyberte si své zařízení.


Phony servisujeme na počkání, kvalitně a za příznivé ceny. Aplikace pro všechny milovníky práce! Legendární oprava slovenského traktoru Lakatoš s těmi nejlepšími hláškami. Cena opravy závisí od toho, či ide o jednoduchší úkon, alebo musíme prísť na koreň nejakej záhade. Problémy spôsobuje aj prašné alebo príliš vlhké prostredie.


Nacházíme se přímo na zastávce Bruselská - Praha - Bělehradská 67. Stačí si domluvit termín na tel. Jsme pouze minuty od I. Jedná se o zdokonalenou verzi šesté generace, jejíž vysoký výkon není cizí.


Oprava iphone

Stejně tak ani nové funkce a nadčasový design.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky