čtvrtek 10. května 2018

Bojler horizontalni

Kombinovani prohromski Termorad kombinovani - horizontalni bojleri imaju ugrađen cevni izmenjivač toplote i električni grejač, čime je omogućeno zagrevanje vode na dva načina, korišćenjem električne ili drugog izvora energije – sistem etažnog grejanja ili solarnih kolektora. Solarni bojleri Pored električnog grejača ima i priklučak za povezivanje na centralno grejanje i solarne panele. Prelivni bojleri Namenjeni su za brzo zagrevanje male količine vode. Horizontalni bojleri Namenjeni su za horizontalnu montažu.


Servis, prodaja i ugradnja bojera, grejaca, baterija. Besplatna dostava za teritoriju Beograda.

Bojleri domacih i stranih proizvodjaca. Električni bojleri , plinski bojleri , solarni bojleri vrhunske robne marke. Provjerite našu ponudu! Akcijske cene standardnih bojlera i protočnih bojelera u Tehnomanija web-shopu!


Mali ili veliki kapacitet grejanja vode, možete odabrati veliki broj modela, sve u zavisnosti od vaših potreba po povoljnim cenama uz besplatnu dostavu za kupovine preko 2. Sve cene na ovom sajtu iskazane su u dinarima. PDV je uračunat u cenu. BC Group Computers maksimalno koristi sve svoje resurse da Vam svi artikli na ovom sajtu budu prikazani sa ispravnim nazivima specifikacija, fotografijama i cenama.

Beztlakový bojler má zásobník pouze na pár litrů. Obvykle nad nebo pod umyvadlem. Průtokové bojlery nemají zásobník, vodu ohřívají při jejím průtoku. Da bi ste izabrali kvalitetan bojler , u tome će vam pomoći iskusan i proveren prodavac iz salona keramike Metalelektro. Od naših specijalizovanih prodavaca za bojlere dobićete sve potrebne.


Poté vypněte přívod elektřiny, popřípadě bojler odpojte od elektrického zdroje. Následuje uzavření přívodu vody, aby se bojler nadále nenapouštěl. Zároveň otevřete kohoutek teplé vody, aby mohla odtéct všechna voda.


Ariston bojleri dizajnirani su u Italiji od strane UP DESIGN-a, koji je poznata i osnovana Italijanska dizajnerska firma. Dizajn Ariston bojlera izgleda čisto i pogodan je za bilo koji koncept kupatila koji imate na umu. Emajlirani i prohromski, inox. Samostojeći i vertikalni bojleri za zid Gorenje, Metalac. Kupovina na rate bez kamate.


BOJLERI SREDNJE ZAPREMINE. Dostava na kućnu adresu - Gigatron. Ovaj proizvod potrebno je naručiti od proizvođača. Molimo vas da u centrima uplatite akontaciju u iznosu od cijene.


Odmah ćemo vas informirati o roku isporuke, načinu preuzimanja ili dogovoriti moguću dostavu.

Električni kombinirani bojleri - Električni kombinirani bojler L, desni - ARISTON VTD Pro R. Na osnovu pažljivo registovanih potreba tržišta, dugogodišnjeg iskustva i upotrebe najsavremenijih tehnologija, uspeli smo osvojiti proizvodnju ubedljivo najšireg asortimana bojlera. Prohromski bojler velike litraže sol. Достапност на производ.


Elektrický ohřívač Elíz Euro 1X - ležatý bojler 1litrů euro150x.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky