úterý 29. května 2018

Podlahová prkna borovice

Podlahová prkna s pero drážkou. Dřeviny smrk, borovice , modřín nebo dub. Vnitřní úpravy a výběr. K dispozici jsou prkna bez povrchové úpravy , pouze broušená, nebo kartáčovaná i dřevěná prkna ošetřená olejem.


Kvalitní podlahová prkna ze smrku, borovice a modřínu z e-shopu SECA v Borohrádku vám budou spolehlivě sloužit dlouhá léta. Kontaktujte nás, poradíme Vám s výběrem.

Co to je podlahová palubka severská borovice v kvalitě AB? Palubka je přírodní dřevěné prkno opracované ze čtyř stran. Palubky mají na spodní straně - výsušné drážky, proto je použijete z jedné strany.


Smrkové podlahové palubky vynikají krásnými výraznými letokruhy a podlahové palubky z borovice zase svou tvrdostí a odolností vůči vodě díky rovnoměrně rozprostřené smůle uvnitř dřeva. Využijte naše podlahové palubky a podlahová prkna z borovice nebo smrková prkna na podlahu, ke stavbě Vaší vysněné dřevěné polahy z masivu. Tyto dřevěné podlahy mají dobré izolační vlastnosti a jsou velmi vhodným materiálem pro stavbu nejen vnitřních dřevěných podlah. Každé dřevo má své charakteristické vlastnosti, je proto třeba uvážit, do jaké místnosti bude podlaha instalována. Většinou se dodávají bez povrchové úpravy, ta je aplikována až na hotovou položenou podlahu.


Pokud budete prkennou podlahu lakovat, vyvarujte se zatékání laku mezi jednotlivá prkna.

Můžete použít podstatně levnější borovici, ale za několik let budete muset borovicová prkna vyměnit. V Evropě jsou zámky, postavené před 5lety, kde jsou dřevěné podlahy již tehdy vyrobené ze sibiřského modřínu a dodnes se nachází ve výborném stavu. Masivní podlahová prkna z modřínu vám bude sloužit po staletí.


Terasová prkna borovice. Výhodou je relativně dobrá obnovitelnost tohoto přírodního zdroje, proto je výběr prken z borovice z tohoto hlediska dobrou volbou. Borovice stepní opatřená z obou stran jemným drážkováním, vhodná jako podlahová krytina teras, altánů, na pochozí plochy kolem bazénů apod.


Pokud jste se rozhodli pro stavbu terasy z terasových prken, tak si můžete vybrat ze dvou materiálů. Příznivci přírodních materiálů určitě sáhnou pro dřevěná terasová prkna. Prodej laťí, prken a desek od metru do metrů.


V současné době si mnoho zákazníků vybírá do svých bytů a domů právě dřevěné podlahy. Líbí se jim jedinečný vzhled dřeva, který promění i styl celého interiéru. Kromě toho jsou dřevěné podlahy velmi příjemné.


Nejznámější podlahovou krytinou ze dřeva jsou parkety, masivní prkna a obyčejná podlahová prkna. Prodáváme úplný sortiment truhlářského řeziva a mnoho dalších truhlářských polotovarů zejména palubky, podlahová prkna , terasová prkna , spárovky, plotovky (plotová prkna ), OSB desky a prodáváme také sušené hoblované hranoly KVH a lepené BSH. Opravdu pořádná masivní prkna ze severské borovice , cena od 100m2. Made in Germany kvalita.


Borovicová prkenná podlaha patří k cenově nejdostupnějším masivním podlahám. Na rozdíl od smrkových prken je menší výskyt suků a.

Používají se v interiérech i exteriérech. Zamezí se tak kroucení dřevěných podlah. Vyrábíme terasové palubky, dřevěné podlahy a palubky obkladové. Dřevo od pradávna sloužilo jako nádherný stavební materiál.


Po položení podlahy se musí prkna celoplošně přebrousit a posléze zalakovat. V případě že podlaha z prken není finální, používají se podlahovky v horší jakosti. Překvapivě skutečná povrchová struktura, vysoká odolnost a snadná instalace. Je proto ideálním řešením téměř ve všech oblastech použití. Jednotlivá prkna v naší nabídce se liší jak barvou, tak drážkováním na povrchu prkna.


Všechna prkna do jednoho jsou opatřena protiskluzovou vrstvou – nepodaří se vám na nich uklouznout ani, když je deska mokrá. A to se nehodí nejenom, když máte děti, ale také pokud hledáte skvělý materiál k bazénu. Hoblovaná prkna nacházejí uplatnění zejména v těch případech, kdy je za potřebí masivnějšího kusu dřeva, například při výstavbě altánů a pergol.


Jakožto podlaha bývají velmi ceněná pro jejich celistvý a přirozený vzhled. Borovice je používána zejména na fasády, jelikož konstrukčně není tak nosná jako smrk. Vážení zákazníci, dodáváme a prodáváme přes eshop bez omezení, dále prosíme o trpělivost, na včasném doručení objednávek ze všech sil pracujeme.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky