úterý 8. května 2018

Sprchový výměník nela

Nový výměník tepla NELA v odpadním systému dokáže tyto ztráty velmi účinně snížit. Celých energie dokáže využít pro předehřátí studené vody a tím snížit spotřebu teplé vody. Pracovní část tohoto inovovaného výměníku je nově tvořena profilovanými deskami z leštěného nerezového plechu AISI 316.


Sprchový výměník Nela , zabudovaný do odpadního systému, dokáže tyto značné ztráty energie velmi účinně snížit. Celých (a možná i více) energie zpětně využije pro předehřátí studené vody a tím významně sníží spotřebu vody teplé.

Výměník pracuje na principu protiproudé výměny tepla mezi médii. Předehřátá studená voda pak dále putuje do termostatické baterie. Zde se místo studené vody mísí voda vlažná s horkou, klasicky ohřátou.


Potřeba horké vody tímto klesá až o. Výměník je určen pro rekuperaci odpadní vody v koupelnách do max. Z této teplé vody použijeme pro vlastní sprchování asi 5°C, to je necelých. Zbytek vody teplé kolem 35°C končí bez využití v kanálu.

Zpětně získaná energie z odtékající vody při sprchování sníží náklady na ohřev teplé vody. Pro sprchování se běžně používá voda o teplotě - 40°C. Vzhledem k tomu, že mám náš sprchový výměník (předchůdce sprchového výměníku NELA ) již let zabudovaný u sebe doma, rozhodla jsem se to „na vlastní kůži“ prověřit. Tady je jedna z nich: Peter J. I have very good experiences from using NELA and we are very happy with this.


Jde totiž o náš vlastní vývoj, na který jsme získali i ochranu ve formě užitného vzoru. Její předchozí verzi jsme s úspěchem dodávali zejména do severských zemí, kde mají vysoké povědomí o ochraně životního prostředí. Rekuperační výměník pro sprchu - NELA. To znamená, že vyhazujeme energie. Nejméně energie zpětně využije a spotřeba horké vody tímto klesá až o. Podrobné hledání Podrobné hledání.


Pro běžné sprchování se používá voda – 40°C teplá. V kategorii Firma jsme pak získali 3. Ve výměníku se studená voda předehřeje o 12°C. Nádržky, moduly pro zazdění.

Současnou nabídku tvoří velikostních typů. Nejmenší výměník je určen pro zabudování přímo pod sprchovou vaničku, kde se předehřevem studené vody ušetří asi energie. Konstrukčně jsou všechny výměníky tvořeny plochou absorbční deskou, po které proudí.


Unikátní sprchový výměník NELA využívá teplo z odpadní vody a předehřívá studenou vodu k dalšímu použití. Patentovaná technologie sprchového výměníku pracuje na principu rekuperace. Popis: nerezový deskový výměník na vodu, olej atd.


Pro ukázku vyhodnocení byl vybrán rekuperační sprchový výměník s označením NELA zapojený základním způsobem podle obr. Jde o jednopanelový výměník z nerezové oceli osazený v plastové vaničce (obr. 4) přímo pod sprchovou vaničkou daného odběrného místa. Výhodou tohoto rekuperačního výměníku je jeho. Pevný vak vhodný i jako solární.


ORTLIEB ladvinový vodný vak Water Belt. Hasící zádový vak COBRA je navržen a vyráběn bez kompromisů. Další vlastnosti zdědil vak od bratříčků z řady ERMAK.


TYČ NA SPRCHOVÝ ZÁVĚS ROHOVÁ 900. Výměník na kouřovod průměr 1mm výška 4mm Inzerát byl odebran z oblíbených. Popis: Krásný historický nyní v rozloženém stavu. Pár drobných ťukanců, které po sestavení téměř nejsou vidět. Popis: Prodám výměník tepla na kouřovod průměr 200mm, výška 57cm, spojka výška 18cm.


What marketing strategies does Profisportal use? Get traffic statistics, SEO keyword opportunities, audience insights, and competitive analytics for Profisportal.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky