čtvrtek 3. května 2018

Čištění auta ozonem

Odstraníme zápach, plíseň nebo desinfikujeme klimatizaci vašeho vozu. Neváhejte a přijeďte si k nám vyčistit a dezinfikovat interiér vašeho auta ozonem. Celý proces zabere jen pár desítek minut a vaše auto bude skvěle dezinfikované a zbavené nepříjemných zápachů. Nově také nabízíme čištění a dezinfekci pracovních prostor, prodejen, kanceláří a bytových prostor.


Čištění auta ozonem

Při průměrné ceně v českých servisech, 4Kč za minut čištění ozónem, se Vám investice do přístroje vrátí již u 20tého zákazníka! Větší vozy vyžadují delší dobu dezinfikace - minut, kde je současná průměrná cena 6Kč za vůz. Zde je návratnost již u 15tého zákazníka!


Díky ozonové dezodorizaci zbavíme váš byt či dům trvale nepříjemných pachů, které pronikly do zdí, nábytku, koberců, čalounění nebo interiéru auta. Za méně než hodinu dokážeme zbavit místnost tabákového, hnilobného či jiného zápachu! Rychle a efektivně dokážeme osvěžit a dezinfikovat vzduch v hotelech.


Po aplikaci může být jemný odér ozónu cítit ještě asi hodin. Ozon je mnohonásobně účinnější při dezinfekci než chlor nebo jiné dezinfekční prostředky. Když přijde do kontaktu s jakýmkoli mikroorganismem, jako jsou viry, bakterie apod. Při čištění je využíván nejmodernější dezinfekční prostředek používaný ve zdravotnictví ozon O3. Velmi malá velikost částeček ozónu.


Kärcher, největšího světového výrobce vysokotlaké, čistící a úklidové techniky. Používáme profesionální autokosmetiku a ošetřující připravky předních světovích výrobců a to především anglické produkty Star Brite. Vážení zákazníci, vítáme Vás na internetových stránkách naší firmy. Naše firma se specializuje na služby v oblasti čištění interiérů automobilů a ručního mytí aut.


Toto pravidlo se dodržuje velmi zřídka a na dlouhých cestách není někdy na vybranou. Pokuste se alespoň vyšší rozdíl teplot snižovat a pote navyšovat postupně. Tedy při nasednutí do rozpáleného auta postupně snižujte teplotu a před ukončením jízdy postupně navyšujte. Prudké změny teplot mají za následek nejen.


Slyšeli jste už o čištění ozonem ? Jedná se o moderní a velmi efektivní způsob likvidace plísní, bakterií, hub a jiných nezvaných potvůrek, který využívá síly a účinnosti ozonu. K prevenci alergií a různých. Ozone je moderní a šetrný postup, jak.


Ozonové čištění je nejnovější technologii v oblasti dezinfekce autoklimatizace. Provětrejte klimu: dezinfekce klimatizace a interiéru vozu ozonem. Spolehněte se na OZON , nejúčinnější přírodní oxidační činidlo, jaké je v současné době známo. Ozónové čištění je nelepší způsob dezinfekce interiéru a klimatizačního systému jakéhokoliv osobního a dodávkového automobilu.


Tento systém je zároveň bezpečný a ekologický. Ač to na první pohled není vidět, ve vašem automobilu se ukrývá mnoho bakterií a zdravý nebezpečných plísní, které se běžným. Naše společnost se dlouhodobě zabývá servisem mimo jiné úklidové techniky včetně extrakčních a čistících strojů a chemie pro tyto stroje. Likvidace virů, zápachu a plísní. Pro pohyb v prostorách se zbytkovým ozonem – než dojde k úplnému vyvětrání je pracovník vybaven respirátorem-filtrační polomaskou.


Použití OZBAGU – čištění drobných věcí. Dezinfekce ozonem , i jako prevence proti virovým onemocněním a Korona viru. Postup dezinfekce prostoru: Přijedeme k Vám a během minut nainstalujeme generátor ozonu, zapneme a odjedeme.


Jedná se o mikrobiologickou dezinfekci, která je velmi účinná nejen na čištění systému klimatizace, ale zároveň dezinfikuje také interiér vozu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky