pondělí 14. května 2018

Catering cena svatba

Svatební catering – cena Opět vás nejspíš nepřekvapíme. S cenou to má svatební catering stejně, jako ostatní služby. Je zcela odvislá od rozsahu a kvality.


Srovnání dodavatelů včetně tipů jak vybrat a poskládat nejlepší catering na svatbu. Nejoblíbenější menu pro svatební raut.

Nápady na netradiční svatební catering , na který vaši hosté nikdy nezapomenou. Dneska jsme si pro vás připravili zvlášť pouze téma „svatební hostina“ a budeme se mu věnovat malinko podrobněji. Námi uvedené skladby nejsou nijak závazné.


Jedná se o ukázkové varianty, které je možno buď přímo objednat, nebo využít jen jejich část a tu poté doplnit o Vaši představu. S lokalitami rádi poradíme. Všechny svatby vyžadují profesionální výkony, ale častokrát je těžké je najít ve všech položkách.


Svěřte se do péče našich ověřených fotografů a zajistěte si tak digitální vzpomínky v nejvyšší kvalitě.

Sirko my jsme měli celou hostinu catering (neměli jsme klasický obě je teplý a studený raut), všichni si to pochvalovali, cena byla úplně v pohodě (jídlo pro lidí za 10- a půlka nám ještě zbyla), pití jsme si zařizovali sami. Cena cateringu se vždy počítá na jednoho hosta. Je už pak jenom na Vás, jak moc se chcete rozšoupnout.


Styl Menu – Pokud si přejete humry, tygří krevety nebo vyzrálé argentinské hovězí, bude se cena pohybovat ve vyšší cenové relaci. Moc rádi Vám tyto delikatesy připravíme, stejně jako výbornou vepřovou panenku. Ale aby tomu tak bylo, musí být výjimečné. Ale přitom nápaditě, hravě, s vášní. Připraveno profesionálně.


Musí vystupovat z řady. Stejně, jako ženich s nevěstou. Manželství je jedním z největších životních rozhodnutí a svatba je jeho oslavou. Užijte si ji podle svých představ a bez komplikací. My se postaráme o to, že svatba bude originální a na jídlo se bude dlouho vzpomínat.


Přesto chcete domácí stravu a chcete mít absolutní kontrolu nad tím, co v jídle je. Catering je určitě lepší, cena odpovídá. Restaurace jsou fajn ale jen pokud máš málo lidí nebo se domluvíš na jídle formou bufetu.

Zažila jsem svatby kdy se po obřadu jelo do restaurace na oběd a. Kreativní cateringová firma Vám pomůže při plánování celého dne, navrhne menu, zajistí zábavu a doplňkové služby, květiny a květinové dekorace apod. Uznáváme, že to je zásadní otázka. Orientační cenu skládáme na míru na základě tří jednoduchých otázek: Jaký styl pohoštění si přejete? Steaky z japonských býků Wagyu i bramborové placky připravíme stejně pečlivě – cenou se ale ohromně liší. Ahoj, já teda nesháním catering na svatbu, (tak snad nevadí že píšu do téhle diskuze), ale na oslavu maminčiných narozenin.


Místo máme přes zajištěné přes známé,ale jelikož bude mít skoro lidí,tak se nám to nechce dělat a chtěli bysme na to nějakou cateringovou firmu. Nevíte někdo o nějaké z Brna nebo jeho. MAXIMÁLNÍ CENA ZA SVATBU?


Záleží jen a jen na vás!

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky