úterý 15. května 2018

Pomůcky na mytí podlahy

Přihlašte se zdarma do našeho seznamu novinek a budete pravidelně informováni o našich nových produktech. Ekologický prostředek na mytí podlahy Merida ECO FLOOR - ekologický koncentrovaný přípravek na bázi alkoholu určený především na ruční a strojové mytí vodě odolných podlah. Doporučuje se na běžnou údržbu podlah z PVC,linolea,přírodního kamene,keramických dlaždic,povrchů z terakoty a pryže, dlaždic, lakovaných.


Stěrky na podlahy Stěrky na okna Houby a drátěnky na mytí. Nabízíme Vám drobné pomůcky pro mytí nádobí a úklid. AKČNÍ NABÍDKA DOPRODEJ Přípravky na nádobí Saponáty na nádobí Tekuté a sypké písky Čističe kuchyní Přípravky na nerez Přípravky na grily a trouby, na připáleniny Přípravky na mytí podlah a univerzální čističe Přípravky na mytí podlah Univerzální čisticí přípravky Chlorové univerzální přípravky.

Zapomeňte na bolest zad a maximálně si zjednodušte úklid podlahy s kvalitním mopem na vytírání. Zvolte klasický mop na podlahu, parní mop, robotický mop nebo třeba elektrický mop. Zajímavou variantou je vakuový vysavač na okna, který okna dokonale vysaje a vyleští.


K mopům na vytírání si po čase můžete dokoupit. Pomůcky na mytí oken skladem. Stále doručíme až domů, na pobočky i do Alzaboxu. VILEDA, Hobot, LEIFHEIT a dalších. Záleží na vás, s jakým se vám lépe pracuje.


Pokud Vám více vyhovuje umývat podlahu ručně pomocí hadru, budete potřebovat také kbelík.

Máme kbelíky s výlevkou i bez výlevky. Mycí a čisticí prostředky na podlahy Lidé mají často ve svém domě více typů podlah. Existují jistě i univerzální prostředky na mytí a čištění všech podlah, jsou neagresivní, ale u různých druhů podlah je dobré řídit se radami výrobce a použít takové prostředky, které jsou určeny pro konkrétní materiál. Savo univerzální čistící přípravek na podlahy a jiné omyvatelné povrchy (např. kachličky, laminát, plasty apod.).


Rychle schne a zanechává povrch lesklý a beze šmouh. Váš domov provoní svěží vůní. Prostředky se vypořádají i za zašlou špínou a mastnotou.


K čisticím prostředkům využijete i úklidové pomůcky. Sidolux Premium na mytí podlah z PVC, linolea a dlažby obsahuje silikony a čistí bez zanechání nečistot, šmouh a skvrn. Prostředek na plovoucí a laminátové podlahy obsahuje přírodní vosky a arganový nebo avokádový olej. Aktuální nabídka zboží v oddělení obchodu Čisticí prostředky - Na podlahy Čisticí prostředky - Na podlahy Náš tip: Hygienický gel na ruce Lagrada 1ml (dávek) jen za Kč. Mycí a čistící prostředky na podlahy Účinné mytí a čištění různých povrchů.


Naše nabídka kvalitních mycích prostředků pro podlahy a povrchy zahrnuje základní řadu produktů pro nejběžnější používané materiály, jako jsou dřevěné podlahy , PVC, linolea, dlažby, laminátové podlahy , koberce, průmyslové podlahy a další. PŘÍPRAVEK VHODNÝ I PRO PLOVOUCÍ PODLAHY přípravek na podlahu s obsahem včelího vosku pro dokonalé čištění a ochranu povrchů dřevěných a plovoucích podlah mytí podlah beze šmouh - efekt lesklých ploch vhodné i pro plovoucí podlahy , přírodní povrchová ochrana povrchů použitelnost na veškeré druhy nesavých materiálů a nábytků příjemná parfemace snížená. Vysoce koncentrované a silné čistící přípravky na mytí podlah vám pomohou udržet maximálně čisté prostředí pro práci. Prostředek na čištění dlaždic, linoleí, parket a kamenných, dřevěných, korkových či laminátových podlah. Vhodný na voskované, olejované i lakované povrchy.


Speciální směs šetrných vosků dodá lesk a chrání před poškozením.

BESTCLEAN na podlahy 9- tekutý nepěnivý koncentrovaný čisticí prostředek, který je určený především pro strojní mytí podlah všeho druhu. Uplatňuje se hlavně ve vysoce zatížených komerčních a průmyslových provozech, kde se používá pro čistění velkých ploch. Lze ho využít i pro generální a základní úklid.


Nakoupíte u nás široký sortiment zboží týkající se běžného i profesionálního úklidu, veškerého hygienického vybavení jako jsou zásobníky a dávkovače mýdel, krémů, dezinfekcí, ručníků a pod.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky