úterý 8. května 2018

Regulační klapka elektrická

RKALMHliníková regulační klapka čtyřhranná. Regulační čtyřhranná klapka. RKALM – Hliníková regulační klapka čtyřhranná slouží k regulaci průtoku vzduchu, nebo k těsnému uzavření hranatého potrubí pomocí škrcení průřezu protiběžnými listy. MLKR s ručním kovovým ovládáním se používá pro jednorázové. Elektrická vzduchová klapka KRA 1průměr 160mm pro instalaci do kruhového větracího a ventilačního potrubí.


Tělo a list klapky jsou. RKKTM 1- regulační klapka kruhová těsná slouží k regulaci průtoku vzduchu nebo k těsnému uzavření kruhového potrubí pomocí škrcení průřezu. ELEKTRODESIGN ventilátory spol. Klapky pro vzduchotechniku jsou ochranným a základním regulačním prvkem vzduchotechnického potrubí.


Klapky nabízíme v několika variantách a provedení - regulační , směšovací, škrtící, zpětné, žaluziové, s ručním ovládáním, ovládané servpohonem, do kruhového i čtyřhranného potrubí. Vzduchová klapka je určena pro pracovní teploty max. Mezi hlavní výhody patří malá stavební délka, vysoká tuhost a těsnost spoje s potrubím (na obou koncích má vzduchová klapka drážku osazenou gumovým těsněním tvaru T). Listy klapky jsou opatřeny silikonovým těsněním.


Popis produktu Škrtící klapka MSK 125. V této skupině zboží najdete kruhové zpětné klapky, regulační a těsné uzavírací klapky. Jako novinku jsme zařadili regulátor průtoku vzduchu RMA 125.


Klapku lze ovládat servopohonem, na hřídel se připevní servopohon. Lze ji také využít jako součást. Ovládání regulační klapky DAMplastové. U systému větrání s rekuperací se regulační klaka KSP používá např. REGULAČNÍ KLAPKA KRUHOVÁ RKKM.


Hodnocení produktu:. Tlaková regulační klapka reguluje přetlak na schodišti pomocí pružinového systému zcela samočinně bez pomocné energie. Kruhová těsná regulační klapka KRT-K-10 kov. TDI 103kW (BKD), náhradní díl určený pro vozy Škoda Octavia Superb možná označení tohoto dílu: 03G13.


Svěrné spojky S vnějším závitem typ QA, S vnitřním závitem typ QI , Pro oboustranné svěrné spojení typ QO,. Nebo jiné zjednodušené schéma: např. Jedná se o nepřímou regulaci turbíny, omezí se odvod vzduchu.


Elektromechanické klapky mají pouze polohu otevřeno a zavřeno. Kovová regulační klapka mechanická pro vzduchotechnické kovové potrubí průměru 1mm z pozinkovaného plechu, slouží k zabránění zpětného proudění vzduchu mechanickou klapkou s regulací úhlu. Pracov-ním médiem je voda, vzduch, plyn, mořská voda a jiné pracovní látky.


Používá se v sekundárních a pomocných okruzích jaderných elektráren mimo hermetickou zónu. Klapka regulační Lindab 2mm (seříznutý list) s gumovým těsněním. Kč 1€ bez DPH 54Kč 2€ s. Klapka elektronicky otevírá nebo zavírá přístup vzduchu v potrubí o stejném průměrů, proto ji můžete použít nejen jako klasickou zpětnou klapku, ale také jako klapku regulační nebo škrtící, záleží jak si nastavíte ovládací potenciometry a podle nich se v nastaveném rozmezí bude klapka pohybovat.


Atrea Fasádní tvarovka pro sání.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky