pátek 18. května 2018

Infrasauna účinky

Blahodárné účinky infrazáření. Všichni víme, jak příznivě na nás působí sluneční svit a slunce vůbec. Bez slunce by neexistoval život na Zemi.


Infrasauna pracuje na stejném principu, tzn. Tím jak se do těla dostává v silně industrializované společnosti více toxinů z jídla a ovzduší, stává se infrasauna stále více užitečným pomocníkem.

Mezi další vítané účinky infrasauny patří příjemný pocit klidu. Léčebné účinky infrasaun mají velký vliv na naše tělo, které je dennodenně obětí stresu a shonu, ve kterém na relaxaci nezbývá čas. Díky teplu se svaly a pokožka. Odpočinek by však měl patřit mezi nejdůležitější aspekty dnešního životního stylu, proto si dopřejte vlastního domácího lékaře v podobě naší infrasauny.


Paro uvádí, že zvýšení tělesné teploty vede u člověka k usmrcení bakterií a virů nebo alespoň, u některých druhů, k zástavě jejich reprodukčního cyklu. Jestliže je organismus infikován, začnou se množit leukocyty, které mají za úkol infekci zlikvidovat. Odpočinek a relaxace by měl patřit mezi nejdůležitější části životního cyklu, ale velmi často se zanedbávají.


Mezi příznivé vlivy infrasauny patří předevšíPosílení imunitního systému.

Pomáhá při bolesti zad. Zlepšuje stav artritidy. Na rozdíl od ostatních typů saun neohřívá vzduch, ale působí přímo na tělo. Je tedy vhodná i do bytu, protože nevznikají žádné negativní vedlejší.


IR-B jsou střední vlny s léčebnými i relaxačními účinky. IR-A je označení pro krátké vlny, které pronikají hlouběji do pokožky, díky čemu se využívají pro léčbu. Z jakého dřeva by měla být infrasauna vyrobená?


Nejlepší domácí infrasauna je vyrobená z vysoce kvalitního dřeva. Fínska sauna Luxury Amsterdam Ďalej. Názory odborníků na kvalitní infrasauny a její účinky.


Rogersová, MD centrum pro environmentální medicínu: „Jsem si jistá, že pozitivní účinky infrasauny, která je kvalitní, je něco, co by si měl dopřávat každý člověk, který dbá na zdravý životní styl a své zdraví celkově. Kvalitní infrasauna je. Jaké jsou účinky infrasauny. S podzimem přicházejí chladné dny, které si mnozí zpříjemňují pobytem v sauně. Saunování zlepšuje náladu, pozitivní účinky má však hlavně na naše zdraví – ať už jde o pohybový aparát nebo kardiovaskulární systém.


Saunování, respektive tedy infrasaunování, má na lidský organismus spoustu blahodárných účinků.

Nejen ten, že tělo příjemně prohřeje, což pravda oceníme spíše v chladných a sychravých podzimních a zimních měsících. Aké má infrasauna účinky na zdravie? Na záver by sme sa s vami radi podelili o pár rád a tipov, týkajúcich sa saunovania. Mali by ste napríklad vedieť, že sauna by sa mala zapnúť ešte predtým, než do nej vojdete.


Rozehřátí: Hloubkové teplo absorbované naším tělem zvyšuje krevní oběh, pleť se lépe prokrvuje, stupňuje se srdeční frekvence a látková výměna stejně jako například při pasivním tréninku, který se doporučuje jako rozcvičení pro některé sporty. Tou nejvíce praktickou je fakt, že k její instalaci není třeba žádných stavebních úprav ani nemá přílišné nároky na prostor, především menší sauny pro jednu osobu se bez problémů dají umístit i do běžného panelákového bytu. Během minutového infra terapie můžeme spálit i 3kalorií! Dokud si Vy odpočíváte v příjemném teple infrasauny, zatím Vaše tělo tvrdě pracuje: produkuje pot, pumpuje krev, čili se snaží zchladit se.


Podle výzkumů během minut v infrasauně Váš organismus spálí tolik kalorií, jako byste stejně dlouho veslovali, nebo běželi. Nemáte-li čas se před fyzickou aktivitou poctivě zahřát, rozcvičit, prokrvit svaly, abyste předešli úrazu můžete skočit na pár minut do infrasauny, jejíž působení krásně imituje rozcvičku před sportováním. O nic však nebudete ochuzeni – s infračerveným teplem se dokonale uvolníte, vypotíte a zrehabilitujete celé tělo.


Proceduru v infrakabině lze absolvovat před sportovní, rehabilitační či regenerační aktivitou, před kosmetickým ošetřením pleti nebo před pobytem v chladném prostředí.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky