pátek 4. května 2018

Střešní hlavice

Plastový odvětrávací komínek, neboli odvětrávací hlavice , je určen na střechu k zakončení potrubí. Obecně komínek zabraňuje vtékání vody do ventilačního systému a zlepšuje komínový tah a také brání redukci tahu při silném větru (zpětný nápor větru do komína). Ventilační hlavice a stříšky , Palmat. Nejčastější použití na rovné střechy pro odvětrání čehokoli.


Může být použita i jako výfuková hlavice.

Rotační hlavice ventilační turbíny VIV má unikátní kapkovitý tvar lopatek(užitný vzor), které jsou jako celek vyrobeny z jednoho kusu, což zajišťuje ideální aerodynamický tvar rotační hlavice , potřebný k vyvinutí nejúčinnějšího kroutícího momentu. Jako materiál k výrobě ventilačních turbín VIV je užit. BRAMAC střešní systémy spol. Odvětrávaci střešní hlavice.


K umístění na střeše s prostupem střechy či bez něj. Na dotaz je možné dodat se sítem. Provozovatel webu, Luftuj s.

Bramac, Tondach, Roben. Hledáte kvalitní KOMíNKY, ODVěTRáNí, PROSTUPY? Vybírejte z široké nabídky produktů, které se nachází v našem obchodě. Nejpoužívanější a osvědčený typ střešní hlavice. Díky patentované konstrukci tento střešní prvek napomáhá přirozenému tahu v potrubí.


Venkovní lem napomáhá stabilitě a zabraňuje vniknutí cizích těles do vzduchovodu. Dostupnost: Zakázková výroba. PROTIDEŠŤOVÁ STŘÍŠKA S LEMEM. Komínové hlavice a hlavice na komín pro plynové kotle.


Prodej střešních doplňků - fólie, pásky, ventilační turbíny, solární systémy, hromosvody, půdní schody, komínové stříšky. Střešní výfuková hlavice cagi z pozinku nebo nerezu. Jednotlivé typy komínových hlavic: Komínová hlavice DRAGON. Atraktivní komínová hlavice DRAGON se umisťuje na vyústění kotlů a krbů na dřevo a tuhá paliva. RexCOM – kanalizace, odpady, vodovody.


Vašem domě patrně nestačí přisát vzduch a tak by přisávací hlavice mohla.

Stačí jen přivzdušňovací ventil na kanalizace? Odvetranie kanalizácie posts mrt. Komínová rotační hlavice pro potrubí průměru 1mm pro snadnější odvod vzduchu střešní rotační hlavicí, vyrobena z pozinkované plechu, proto je velice odolná vůči venkovním podmínkám.


Hlavice je vyrobena z odolného hliníku, který chrání i před silným deštěm. Izolovaný střešní nástavec pro vzduchotechniku Ubbink Skládá se z: Potrubí s ochrannou hlavicí proti působení větru a tepelné izolace omezující kondenzaci v potrubí Univerzální průchod střechou, který lze tvarovat dle typu střešní krytiny a který je odolný povětrnostním vlivům Ochranný prstenec, který zabrání zatékání vody Fixační úchyt, který fixuje. VH 2střešní ventilační hlavice.


Po do-končení příprav se montáž taškových tabulí Lindab provádí snadno a rychle. Určité montážní postupy závisí na tvaru střechy nebo skladbě střeš-ního pláště. Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.


ELEKTRODESIGN ventilátory spol.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky