čtvrtek 24. května 2018

Světlé plynové infrazářiče

Díky originální konstrukci infrazářičů KASPO bylo dosaženo sálavé účinnosti cca , což je na špičce mezi vyráběnými a dováženými infrazářiči do ČR. Jedná se především o kvalitu spalování. SVĚTLÉ PLYNOVÉ KERAMICKÉ INFRAZÁŘIČE.


Spalováním plynu na keramické mřížce je dosaženo rozžhavení této mřížky až na teplotu kolem 900°C, a tím zajištěn přenos tepla sáláním z této mřížky. Použití zemního plynu zlevňuje.

Světlé infrazářiče Obr. Plynové infrazářiče světlé. Moderní a hospodárné plynové infrazářiče.


Mezi produkty osvědčené značky Schwank mají své pevné místo i tmavé plynové zářiče, které vynikají mimořádně vysokou úsporností, a navíc během jejich provozu nevzniká nepříjemný průvan ani nedochází k víření prachu. Pro uvedení světlého infrazářiče do provozu se používá automatická jednotka s vestavěným injektorem a zapalovací elektrodou. Elektrická spouštěcí jednotka je napojena na nadřazený řídící systém, který potom zajišťuje spouštění jednotlivých světlých infrazářičů, nebo celých sekcí.


Ekonomické vytápění - světlé plynové keramické infrazářiče.

Společnost SBM International ve spolupráci s firmou Danex-plast, s. Teplota povrchu keramických destiček se pohybuje okolo 860°C - zářič svítí. Protože infrazářič je bodovým zdrojem tepla, dodávku tepla na ohřívanou plochu lze. K vytápění infrazářiči se využívá principu tepelného sálání (spalování plynu probíhá na keramické mřížce v otevřeném prostoru) pro topení ve specifických prostorách a zónách i celých objektech. Topení pro haly - světlé infrazářiče.


Cu trubky m ěď Eurogas trubka plyn. Eurogas tvarovky Lisovací tvarovky Comap Rozpěrky k plynoměru. Tlakové plynové hadice. Konkrétně ze Slunce jehož paprsky pronikají atmosférou téměř bez ohřátí vzduchu a dodávají svou tepelnou energie až po dopadu na plochu předmětu. Tento princip infračerveného záření využívají i světlé zářiče FAIRAIR, které ohřívají vzduch nepřímou cestu zvýšením sálavé teploty.


Paprsky záření dopadají. Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Infračervené zářiče Schwank. Inovační, úsporný, rychlý a tichý.


Povrch keramické destičky se zahřeje přibližně na 950°C, sálá světlo a vyzařuje infračervené záření, které je reflektorem směrováno do pobytové části.

Z toho i dále vyplývá, že podstata těchto infrazářičů spočívá v použití, výhradně jen v pevně zabudované instalaci, s ohledem na připojení plynového rozvodného potrubí. Zabýváme se vytápěním a izolací průmyslových hal, montáží nízkoteplotních plynových infrazářičů, energetické službami a audity. SCHULTE – plynové infrazářiče Nízkoteplotní infrazářič Schulte , typ ES, EST, ESMR, ESMT je určen pro spalování zemního plynu a kapalných paliv.


PL tvoří keramické destičky ALKE, které díky unikátnímu sloľení dosahují teplotu 950°C. Nízkoteplotní plynové infrazářiče TERMSTAR, tmavé plynové infrazářiče GoGaS, světlé plynové infrazářiče GoGaS. Vítejte na stránkách firmy. V krátké době začala dynamicky rozvíjet a rozšiřovat náplň své činnosti.


Vytápění hal, tělocvičen a jiných velkých prostor. Due to government measures we payment for orders is possible only by bank transfer or payment gateway. Dear customers and business partners, as the COVID-infection situation evolves, we adjust the working hours of our company according to the capabilities of our work team.


Nejčastěji jsou plynové nebo elektrické. Podle možnosti přemístění máme zářiče pevné a mobilní. Princip vytápění spočívá v jednoduchém systému tzv. Zdroj vyzařuje infračervené paprsky (elektromagnetické vlnění). Ideálním řešením jsou sloupové infrazářiče na plyn, které nevyžadují el.


Hodnocení produktu: (Perfektní) recenzí. Vybírejte si Topidla podle parametrů a srovnávejte ceny z internetových obchodů na Heurece.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky