úterý 8. května 2018

Kondenzační kotel ferroli

W, Ohřev užitkové vody, ocelové nerez. Kvalitní převedení Vám zaručí bezproblémový chod kotle v domácnosti. Kotle Ferroli patří k TOP značkám, které jsou momentálne na českém trhu.


Ke každému kotli máte Zdarma Magnetický filtr Salus MD 34. Kotel je možné snadno připojit k domácímu systému pro solární ohřev vody.

Jeho elektronika je pro takové využití již připravena, dodal Švantner. Značka Ferroli patří mezi vysoce uznávané výrobce topné techniky. Patentovaný bitermický výměník se vyznačuje vysokou účinností a odolností vůči kyselým složkám spalin. Premixový matrixový hořák zajišťuje optimální spalování plynu.


Na kotel je možné čerpat kotlíkovou dotaci. Nucený odtah spalin, - 2kW Závěsný plynový kondenzační kotel s funkcí AUTO Multifunkční digitální displej Modulace otáček ventilátoru Modulace otáček čerpadla Zvětšený primární výměník z nerezové ocele Zvětšený objem expanzní nádoby Externí port analýzy spalin 3-cestný motorický ventil Vestavěné filtry při vstupu TUV a výstupu topení Kryt. Plynové kondenzační kotle ENBRA CD. Teoretická účinnost je tedy 1.

Oproti výpočtové hodnotě unikne spalinami tepla, kotel vysálá a kondenzát odvede tepla. Dodatečně využitelných je tedy zhruba tepla. Předpokladem je dokonalá technologie využívající uzavřenou spalovací komoru, přetlakové spalování a speciální kondenzační. Váš nový kondenzační kotel bude účinnější než konvenční a můžete ušetřit až z ročního vyúčtování plynu. Už slovo kondenzační naznačuje, že se nejedná o klasický plynový kotel , ale o kotel , který pracuje v tkz.


Pokud dnes budete uvažovat o koupi plynového kotle, pak doporučujeme se zaměřit na kotle kondenzační. Je sice pravdou, že kondenzační kotle nejsou na našem trhu žádnou novinkou a český spotřebitel je zvyklý na plynový kotel klasický, ať již závěsný nebo stacionární, ale v současné době je třeba vzít v úvahu růst cen energií. K tomu, aby pracoval s maximální účinností, totiž potřebuje topnou soustavu s trochu odlišnými vlastnostmi než běžný plynový kotel.


Jednoduše řečeno, když vyměníme. Kvalitní kotle kondenzační od výrobce Ferroli za příznivé ceny! Přesvědčte se sami a prozkoumejte naší pestrou nabídku. Použití: kondenzační plynový kotel s externím ohřevem TUV vytápění rodinných domů, bytů, provozoven apod.


Se svými základními robustními komponenty i jejich upořádáním nabízí kotle IntroCondens v podstatě to nejjednodušší a základní řešení kondenzační techniky za zajímavou cenu: ani vstupní investice, ani provozní náklady nepředstavují útok na peněženku. FERROLI Bluehelix Tech A. Ariston Baxi Brötje Immergas. Junkers Protherm Thermona Vaillant.

WOLF Viadrus Quantum Bosch. Typicky Název Cena Od nejlevnějšího Od nejdražšího Buňkově s obrázky Řádkov. Aby se vám snadno nakupovalo, používáme na webu cookies.


Prodám málo používaný plynový závěsný kondenzační kotel ferroli Concept Tech 18A (pouze pro topení, ohřev TV v externím zásobníku). Možné použít na náhradní díly. Doporučujeme Vám používat kotel dle tohoto návodu.


Kompaktní kondenzační kotle jsou kondenzační kotle vhodné pro rodinné domy. Jejich integrovanou součástí je zabudovaný zásobník na ohřev teplé vody. Ohřev teplé vody zajišťuje samotný kotel , případně i solární kolektor. Jsou vyžadovány větší prostorové nároky z důvodu umístění kotle na zemi, jsou k dispozici. Zkombinujte kondenzační kotel spolu se solárním kolektorem a díky obnovitelným zdrojům ušetříte za energie.


Vše o modernizaci vytápění zde. Vyberte si kondenzační kotel z naší zvýhodněné na. Kondenzační kotle přes internet chytře. S touto technologií dosahuje plynový kondenzační kotel normovaného stupně využití až (vztaženo na výhřevnost). Vytápění plynem pomocí kondenzačního kotle pracuje velmi úsporně z hlediska energie, což šetří jak peněženku, tak životní prostředí.


Palivo: zemní plyn nebo propan. Topný výkon: až kW. Závěsné plynové kotle Vaillant jsou díky svému umístění na stěně vhodné zejména pro vytápění a ohřev teplé vody v bytových jednotkách.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky