čtvrtek 24. května 2018

Čsob radlická architekt

Důležité informace Tato pobočka je bez pokladní služby. Vklady i výběry hotovosti lze provádět prostřednictvím bankomatu v pobočce, na pobočkách České pošty nebo v hotovostních pobočkách ČSOB. Ve Výmolově ulici přímo naproti stávající centrále ČSOB v těsné blízkosti stanice metra Radlická v Praze začaly první práce na stavbě druhé budovy banky. Stávající budova v Radlicích je dlouhodobě považována za jednu z nejzelenějších staveb u. TV Architect – Nová budova ČSOB bude jednou z nejmodernějších budov Evropy Nově vznikající budova ČSOB v pražských Radlicích dostala své finální obrysy.


Zase jsem měl štěstí na osvíceného zákazníka.

Ten se dohodl s architektem, že je ta pravá doba začít řešit cestní síť navazujících na okolí zákazníkova nového sídla v pražských Radlicích. Pleskotem, jehož jméno a již vybudované dílo ho zdaleka předchází, povrch bude tedy štětový a cesta bude vedena tam, kde si ji člověk vyšlapal. Přímo naproti pozemku ČSOB se kromě největrnějšího výlezu ze všech stanic metra, nachází radlická pětadvacítka - krytý plavecký bazén. Za ním tenisové haly a hřiště, prokládané hliněnými parkovišti a solitérními objekty těžko definovatelné náplně. SOB dala v souvislosti se stavbou nové budovy zaměstnancům také jedinečnou příležitost se podílet na tvorbě prostředí, ve kterém budou pracovat.


Chtěli jsme do celého projektu zapojit právě ty lidi, kteří budou nové prostory nejvíce využívat – samotné zaměstnance. Proto jsme se jich zeptali napřímo, co by si. Přední český architekt Josef Pleskot v rozhovorech výslovně uvádí, že nechce fascinovat - o to větší důvod věnovat pozornost konceptu budovy a aspiracím, které byly architektem do konceptu nového objektu ČSOB vloženy!

A o čem vypovídá architektura ze světa financí? Pojistěte si na dovolené klid a pohodu. Stáhněte si naše bezpečné bankovnictví do mobilu Smartbanking. Elektronického bankovnictví. SOB je banka řešící individuální finanční potřeby občanů, podnikatelů, malých a středních podniků, družstev, municipalit, neziskovek, korporací i institucí.


Nabízíme moderní služby od půjček a hypoték, přes investování, až po on-line bankovnictví. The building by architect Josef Pleskot in a green valley is characterized by light, openness, and community atmosphere. Jedná se o budovu se čtyřmi nadzemními a třemi podzemními podlažími.


Na střechách jsou umístěny nezbytné technologie pro zajištění. Rekonstrukce jídelny v ČSOB Radlická dokončena. Už delší dobu jsme spolupracovali na realizaci rekonstrukce jídelny v ČSOB. V tomto týdnu byla stavba dokončena a zaměstnanci se opět můžou navrátit do nového interiéru.


Příjezd a vstup do budovy jsou navrženy z ulice Radlické, využívající rozvolnění předprostoru dané posunutím opěrné stěny. Z horní části je navržen pouze přístup pro pěší, navazující na nově vybudovanou pěší cestu vedoucí po svahu až do míst nové budovy ČSOB. Tento přístup umožňuje zároveň dobré.


SOB na svém místě vůbec nepůsobí masivně, což je vzhledem k její reálné velikosti s podivem, dokonce i ke kapličce se chová pokorně. Nádherné je užití dřeva na fasádě, stejně jako celá řada nenuceně. Radlická budova, která díky své konstrukci a vstřícnosti k okolí vzbuzovala pozornost již v průběhu výstavby, získala nejvyšší ocenění mezi administrativními budovami od americké instituce U.

Green Building Council, která posuzuje budovy z hlediska ekologické šetrnosti. SOB se tak stalo precedentem pro další podobné objekty. Všeobecné informace Internetová aplikace ČSOB Investice je novým nástrojem pro správu Vašich aktiv a investičních instrumentů napříč téměř všemi společnostmi skupiny ČSOB.


Radlická je podzemná, hĺbená stanica, založená v otvorenej jame, bezpilierová, krytá kotvenými prefabrikovanými doskami, plytko pod povrchom (1metrov). Dĺžka stanice je 2metrov, z čoho nástupište tvorí zhruba 1a ďalšie technologické zázemie ostatných zhruba 1metrov. Stanica má celkom 1prevádzkových.


Zobrazte si profil uživatele Tomas Topinka na LinkedIn, největší profesní komunitě na světě. Tomas má na svém profilu pracovních příležitostí. Zobrazte si úplný profil na LinkedIn a objevte spojení uživatele Tomas a pracovní příležitosti v podobných společnostech.


Souhlasím se zpracováním osobních údajů. Klient dále vyplněním a odesláním formuláře uděluje souhlas s tím, aby osobní údaje klienta– zájemce o poskytnutí hypotečního úvěru byly použity za účelem nabízení dalších obchodů a služeb ze strany Banky, Československé obchodní banky, a.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky