čtvrtek 3. května 2018

Singer šicí stroje historie

Od svého zavedení v polovině 19. Jednou z nich je takzvaný cikcak steh, který je charakteristický právě pro šicí stroje Singer. Možnost regulace délky stehu a napětí horní nitě. Singer mají svou historii více než 1let.


Historie šicích strojů - dějiny šicích strojů si přečtete zde.

Až do dnešního dne značka procházela změnami a vývojem. Značku MINERVA si hrdě nesly první šlapací stroje jak pro domácnost, tak i pro kožedělnou výrobu až po dnešní průmyslové stroje. V tomto městě byly vyráběny známé šicí stroje této společnosti a téměř celé 20. Wittenberg v Evropě nazýván „městem šicích strojů“.


Náš internetový obchod sicistrojesara. Dostupnost: Nedostupné, očekáváme. Zvláště cenný byl pro vývoj a zdokonalení šicího stroje pro dvojitý steh byl vynález Američana A.

Prozkoumejte nástěnku SICI STROJE HISTORIE uživatele tuckovadasa, kterou na Pinterestu sleduje 4lidí. Podívejte se na další nápady na téma Šicí stroj, Starožitnosti a Soustruh na dřevo. Singer, Šicí stroj Singer, příslušenství a doplňky k šicím strojům Singer.


Na Heureke využívame personalizáciu a cielenú reklamu. Na základe vášho správania na Heureke personalizujeme jej obsah. Kliknutím na „Rozumiem“ alebo inam súhlasíte aj s využívaním cookies a odovzdaním údajov o správaní na webe pre zobrazenie cielenej reklamy na ďalších weboch.


Patka skrytý zip Singer. Ať už šijeme pravidelně a velmi často, nebo naopak šijeme pouze příležitostně, vždy se nám vyplatí o šicí stroj dobře pečovat a tak ochraňovat naši investici před nežádoucím poškozením. Desítky let patří k nejoblíbenějším a nejspolehlivějším šicím strojům nejen v ČR.


A opět se v nich snoubí. Overlock SH 7- druhů stehů. Nepouživaný, orginal zabaleno. Osobní odběr v Karviné. Všichni doma dříve měli šicí stroje.


Mezi značky, které se dříve u nás objevovaly, patřily např.

Jednoduchá obsluha a nastavení, možnost nastavení přítlaku, navíjení cívek, zpětné šití, atd. Veritas – pojem, historie ? Pokud hledáte opravdu kvalitní šicí stroj, který má bohatou a dlouhou tradici, pak jsou jasnou volbou šicí stroje SINGER , jejichž výrobce je znám po celém světě a to již 1let. Mají velmi atraktivní design, prvotřídní zpracování, dokonalé technické vlastnosti, praktické využití a hlavně jsou vzorem kvality a naprosté spolehlivosti. SINGER skladem umíme doručit už v den objednávky! Alzaboxů (odběrný míst) po celé České republice.


Máme pořádně širokou nabídku produktů i doplňkových služeb. KVALITNÍ MULTIFUNKČNÍ ŠICÍ STROJ S VELKÝM VÝKONEM A SNADNOU OBSLUHOU ! SINGER - ULTIMATIVNÍ SPECIALISTA NA ŠICÍ STROJE ŠPIČKOVÉ KVALITY ! U nás nakoupíte nebo prodáte, co potřebujete! Postaráme se o bezpečné a pohodlné obchodování.


Naše společnost Alka-Aleš Krajíček Vám nabízí prodej a servis domácích šicích strojů, ale i průmyslových šicích strojů do dílen a pro velké výrobní továrny. Poskytujeme záruční i pozáruční servis. Na dodávanou techniku máme veškeré náhradní díly a to pro všechny nabízené výrobky na našich stránkách.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky