středa 16. května 2018

Vložkování komínu cena

Vložkování komínů - cena za bm. Cena opravy starého komínu je hodně individuální záležitostí. Velmi záleží na aktuálním stavu a rozsahu nutných kominických prací vedoucích k sanování komína. Cenu opravy komína do značné míry také.


Poznámka: Cena vložkování komínu je bez DPH. Orientační ceny rekonstrukce, frézování a vložkování komínů.

Zdarma provedeme revizi Vašeho komínu a vytvoříme cenovou kalkulaci na míru Vašim potřebám. Frézování, vložkování i rekonstrukce komínů provádíme po celém území České republiky. Výsledné ceny se mohou lišit v závislosti na množství a náročnosti provedených prací, velikosti stavbních úprav, zejména při vložkování , montáže odkouření, rekonstrukci a výstavbě komínů.


Cena za čištění spalinové cesty je uvedena včetně slevy. Zákazníky se snažíme vždy získat poctivou a profesionální prací než nejnižší cenou. Nejsme zrcátkáři, kteří chtějí 300Kč a do komínu se ani nepodívají a za min jsou pryč a ještě vám nadají,že nemáte přístup ke komínu. Při vložkování se vkládají nerezové nebo litinové trubky z vrchu do otvoru v komíně a postupně se spouští až do místa připojení.


Používá se zejména v kombinaci s frézováním. Některé komíny jsou však rozměrově dostatečně velké na aplikaci nerezové vložky bez nutnosti frézování.

Celý postup tedy spočívá v zasunutí nerezové komínové vložky do stávajícího, nejčastěji. Na konci Vás vyvložkování svépomocí může stát více než práce od kominíka. Nehledě na to, že si komín nejste schopen sám vyvložkovat. Komínové systémy, nerezové kouřovody, nerezové komíny,komínové nástavce, kouřovody, krbová kamna, komíny za nejnižší cenu -,dodáváme sady české výroby po celém území ČR. Zjednodušeně, do starého komínu zasunete novou trubku z vhodného materiálu a adekvátního průměru (dle typu kotle a délky spalinové cesty), čímž vytvoříte novou spalinovou cestu, která bude správně fungovat.


Nejnižšího cena za metr. Cena za frézování komínů se mění podle materiálu a délky komínu. Kromě frézování a vložkování komínů nabízíme také kontroly a čištění spalinových cest v Praze a Středočeském kraji.


Pokud si objednáte frézování nebo vložkování , provedeme revizi vašeho komína kdekoliv v České republice. Navíc jsme držiteli certifikátu o odborné způsobilosti k práci ve výškách. Získejte cenové nabídky zdarma. Poptejte šikovného řemeslníka na Nejřemeslnících.


Kontrola dle dle zákona č. Při kontrole celého objektu nad kusů 5Kč. Výchozí Revize spalinových cest. Při vložkování komínu zdarma, jinak se provádí, pouze při výměně spotřebiče, změně druhu paliva, nebo zásahu do spalinové cesty a jejím vyhoření.


Mezi první dotazy při debatách se zákazníky o frézování a vložkování komínu na pevná paliva patří cena. Seriózní a přesnou cenu lze stanovit po detailním zaměření komínu. Musíme zvolit správný průměr komínové vložky.

Máme dlouholeté zkušenosti s celkovou rekonstrukcí a vložkováním komínů. Náš technik provede odborné zaměření komínu , prohlídku spalinové cesty pomocí komínové sondy (kamery), v závislosti na spotřebiči určí potřebný průměr komínové vložky.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky