středa 23. května 2018

Olejové kondenzační kotle

Není divu, protože palivo je energeticky bohaté a systém je považován za bezpečný. Olejové kotle patří mezi oblíbené topné systémy. Pokud se majitelé domů rozhodnou koupit kondenzační kotel Viessmann na olej, aktivně přispívají také k úspoře. Velmi tichý provoz, nezávisle na teplotě vzduchu v okolní místnosti. Kondenzační olejové kotle.


Vhodné pro rodinné domy, hotely a průmysl.

Instalace možná do starých a nových budov. Nejlepší variantou na trhu jsou s ohledem na účinnost rozhodně kondenzační plynové kotle. Ty dokáží jít s účinností i nad stovku a pohybují se okolo 1– 1 a to díky využití zbytkového tepla, které neodchází z topného systému pryč. Proto jsou kondenzační olejové kotle Viessmann vybaveny výměníky tepla Inox-Radial z nerezové ušlechtilé oceli, které vychlazují spaliny před odvodem do komína natolik, že.


Plynový kondenzační kotel Logano plus GB212Kompaktní design a nízká hmotnost kotle Logano plus GB2zajišťují pohodlnou. Značka Buderus nabízí širokou nabídku kondenzačních kotlů. Jejich nespornou výhodou je snížená spotřeba paliva, která je však vykoupena vyšší pořizovací cenou.


Trvale kondenzační kotle Giersch s hořákem na LTO, topné a rostlinné oleje nebo na plynná paliva. Je tedy vhodné provést kompletní revizi topného systému včetně radiátorů, které jsou většinou dimenzovány na vyšší teplotu topné vody.

Díky moderní technice jsou mimořádně efektivní. Tak můžete sledovat bez starostí vývoj cen oleje a plynu. KOTLE PLYNOVÉ A KONDENZAČNÍ. Návratnost případné investice záleží na energetické náročnosti domu, respektive na spotřebě. V důsledně zateplených budovách, které větrají automatizovaně a přitom využívají energii vydýchaného vzduchu prostřednictvím rekuperační jednotky, nové kondenzační kotle nemají ekonomický smysl.


Výběr kotle je důležitým krokem k pohodlnému bydlení. Dávno pryč jsou doby, kdy jste si mohli vybrat maximálně mezi několika modely. Nynější trh nabízí opravdu nepřeberné množství typů a modelů s různě pokročilou funkčností. Trendem posledních let je důraz na ekologii a ani kotle nejsou v tomto směru výjimkou.


Kotle pro rodinné domy. Rozsah jmenovitého tepelného výkonu - 1kW. Existují tedy plynové kotle konvenční a plynové kotle kondenzační. V porovnání s nízkoteplotními jsou kondenzační kotle vybaveny tepelným výměníkem, který zajišťuje využití. V této nabídce najdete plynové kotle určené pro byty a rodinné domy.


Jedná se zejména o tepelná čerpadla, kondenzační i atmosférické kotle malých a velkých výkonů, olejové kotle a tlakové hořáky. Plynové kotle REMEHA a De Dietrich jsou totožné a jsou vyráběné na stejných linkách. Právě díky nižší teplotě spalování dokáže tento typ kotlů energii zadržet a využít.


U běžných kotlů probíhá spalování za velmi vysokých teplot a energie se nemá kde zadržet.

Pouze zbytečně utíká komínem. Výměníky jsou konstruovány z jedné masivní nerezové trubky o průřezu 28mm a tloušťce stěny 8mm. Topení Brötje - nejdokonalejší topení pro každý případ použití.


Plynové kondenzační kotle Brötje jsou bezpečné, spolehlivé, úsporné a ekologické.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky