pátek 4. května 2018

Kokosová rohož do jezírka

Tedy tam, kde si odtokové a půdní podmínky vyžadují okamžitou ochranu před erozí, ještě před vytvořením vegetačního krytu. Napomáhá rychlému uchycení vegetace a brání. Je vhodná pro zpevnění svahů, pro.


Kokosová rohož je ideální pro mulčování nebo zpevnění svahů. CZ-Vše pro biotopy, koupací jezírka a zahradní jezírka. V eshopu najdete: čerpadla, filtrace, fólie, osvětlení, kalová čerpadla, vše pro ryby a koi, vodní rostliny, vodní chemie a další kategorie.

Mimo to, že je kokosová geotextilie plně přírodní a je tudíž i plně recyklovatelná, má navíc odpovídající přírodní vzhled. Díky svému složení uvolňuje kokosová rohož třísloviny do půdy, navíc dokáže velmi efektivně nasát a udržet vodu i živiny, čímž vzniká pro rostliny ideální zázemí. V návaznosti na použití je doba životnosti této přírodní geotextílie až let. Doba zcela umožňuje rostlinám nejen zakořenit, ale také vzrůst, rozšířit se.


Rohož z kokosového vláknaCena uvedena za 1m2. Po dokončení stavebních prací přichází na řadu přirozené začlenění jezírka do okolního prostředí. V naší nabídce naleznete široký výběr vodních rostlin, leknínů, sázecích košů a nádob.


Pro ty, kteří mají strmé břehy jezírka bez štěrkových zón, doporučujeme použití jutové kapsy nebo kokosové rohože.

PVC zahradní jezírka Vám pomůžeme vybrat a poradíme s instalací. Násypová rohož usnadňuje zakrytí a osázení oblastí na břehu jezírka. K osázení rovných oblastí zahradního jezírka vodními rostlinami, umožní jim optimálně zakořenit.


Tato doba zcela umožní rostlinám nejen zakořenit, ale také vzrůst, rozšířit se. V závislosti na druhu použití je doba životnosti (trvanlivosti) této přírodní geotextílie až let. Upřesnit parametry Cena: Kč.


Kvalitní kokosová rohož slouží k zamaskování břehů zahradního jezírka. V kokosové rohoži vodní rostliny výborně zakoření a udrží se tak i na místech, kde by to bez kokosové rohože nebylo možné. Podle použití je doba trvanlivosti této přírodní geotextílie až let.


Rostlinný ostrůvek kruhový 45cm. Ideální odstín a maskování, vhodné pro jezírka s koi a dalšími rybami. Společnost AGAU TRADE s. Ke stažení: CERTIFIKAT_AGAU_Kokosove_site_KS400_700_900. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.


Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Filtry FILTRY PETSHOPIK Filtrační materiály Čerpadla UV Lampy Vzduchování, ozón Krmivo pro ryby Jezírkové vysavače Řasy, úprava vody, čištění.


Protierozní kokosová rohož se nejčastěji používá proti sesuvu půdy a úpravu břehů.

Dále je možné síť použít do zahradních jezírek k zakořenění rostlin na místech, kde se rostlina neudrží. Geotextilie, sázecí a kokosová rohož na zpevnění svahů pro jezírka. Tak přesně tyto potřeby řeší plastová jezírka. Díky nim můžete mít v zahradě vodní prvek vcelku rychle a snadno.


Instalace je jednoduchá. A výsledný efekt dobře zabudovaného plastového jezírka je skvělý. Nikdo nemusí poznat, že v zemi se nachází plastová vana.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky