čtvrtek 17. května 2018

Elektrická dečka na ramena

Pohodlný a účinný způsob, jak v zimě zatočit s pocitem chladu. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Další novinka z BigBuy dostupná velkoobchodně!


Pohodlná měkká prohřívací dečka , která prohřeje krk, ramena a záda.

Velmi praktická a příjemná je v zimě, kdy zažene chlad. Budete se cítit pohodlně a zimu už si bez ní nebudete umět představit. Materiál dečky se přizpůsobí tvaru a díky měkkosti nepřekáží.


Zapínání dečky je na patenty na přední straně. Ochrana proti přehřátí umožní dát si šlofíka a nemuset dečku vypínat. Známá je také pod označením vyhřívaná dečka na baterie.


Počet nastavení teplot. Téměř každá vyhřívací deka disponuje regulací teploty.

Ta probíhá skrze teplotní úrovně, kterých bývá až 10. Dražší elektrická deka jich má více pro maximální přizpůsobení dle vašich potřeb. Při trvalém přihlášení se již nemusíte při každé návštěvě přihlašovat do vašeho osobního účtu.


Váš účet a výrobky uložené v košíku tak budou vždy snadno dostupné pro pokračování v nákupu. Kvůli bezpečnosti vašeho osobního účtu nepoužívejte tuto funkci na cizích zařízeních. Zahřívací dečka na ramena a šíji pomáhá uvolňovat napětí ve svalech a mírnit bolest.


Vhodná pro zahřátí a relax v chladnějších obdobích roku, navíc prohříváním pomocí této dečky zmírníte řadu bolestí a rozhýbete ztuhlé svalstvo. Vyhrievacia elektrická dečka českej značky CONCEPT na krk a chrbát. Hrejivé teplo, ktoré hneď po zapnutí začne z dečky sálať, vašu bolesť zmierni a vám sa uľaví. Teplo rozšiřuje krevní cévy, stimuluje krevní oběh, zmírňuje bolesti svalů,. Pohodlná a měkká vyhřívaná dečka vhodná na prohřátí prokřehlých ramenou, zad a krku.


Zahřeje vás za mrazivých dní. Vychutnejte si tu pohodičku a relax, když je vám teplíčko. Navíc prohříváním můžete zmírnit i řadu bolestí a rozhýbat zatuhlé svaly. Veľmi praktická a príjemná je v zime, kedy zaženie chlad.


Je príjemné schúliť sa d. Pravidelné akcie a zľavy na telo a zdravie. Osobný odber aj vo vašom meste.

Vyzkoušejte, jak dobře vám udělá elektrická dečka na krk a ramena InnovaGoods Wellness Care! Pohodlná a účinná termo dečka , která dokonale prohřeje oblast krku a ramen. Budete sa cítiť pohodlne a zimu už si bez nej nebudete vedieť predstaviť.


Elektrická vyhrievaná dečka na krk a ramená.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky