pondělí 2. července 2018

Naftové topidlo hecht

Free Shipping Available. Choose the perfect machine from over 200listings. Vhodné i jako záložní zdroj tepla. Jako palivo slouží nafta, nebo extra lehký topný olej (ELTO).


Dieselová topidla HECHT jsou vybavena ventilátorem a mohou být využita také k vysoušení budov.

Elektrické přímotopy jsou vhodné pro vytápění staveb, dílen apod. Tyto topidla jsou ideální pro dočasné využití nebo pro jiné mimořádné situace právě pro jejich snadné použití a přenos. Kromě standardních přímotopů jako jsou elektrické, plynové a naftové topidla máme v nabídce také populární infračervené zářiče, stacionární teplovzdušné topení, kotle na olejovou mděs a také terasové ohřívače.


Vynasnažíme se vybrat topidlo přesně pro Vaše potřeby. Neváhejte prosím kontaktovat naše prodejce. Nelze použít pro připojení nízkotlakých spotřebičů jako jsou plynové grily, vařiče apod. Přímotop je vhodné i jako záložní zdroj tepla.


Tato naftová topidla se hodí především k použítí na stavbách, kde je zajištěno dobré větání.

Naftová topidla s přímým spalováním. Spolu s velmi horkým vzduchem vychází do prostoru i spaliny z nafty, takže nejsou doporučena pro použití do nevětraných prostor s výskytem osob. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.


Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Topidlo je zároveň vybaveno ochranou proti přehřátí.


Pokud by například došlo z nějakého důvodu k ucpání ventilačních mřížek a teplota uvnitř topidla stoupla nad nastavenou bezpečnou hranici, topidlo se automaticky vypne. Víkend 6kč Master B1CED je nejoblíbenější naftové topidlo s přímým spalováním o výkonu kW. K ohřívači je možno přikoupit i automatický termostat TH který bude řídit chod přímotopu. Ideální topidlo k vysouše. Dílenské topidlo naftové.


Vážení zákazníci, z důvodu několikanásobného nárůstu objednávek může dojít k dočasnému přetížení telefonní linky. Preferujte prosím e-mailovou komunikaci, Vaše požadavky vyřizujeme co nejrychleji. HECHT - autorizovaný eshop na sekačky, pily, křovinořezy a frézy Hecht Hecht – Specialista na zahradu!


Jste příznivcem zahradnictví? Hledáte kvalitní a spolehlivý internetový obcho který Vám nabídne potřebné nářadí pro všechny možné činnosti na zahradě?

E-shop HECHT - specialista na zahradu. Nakupujte přímo od výrobce! Prodám naftové topidlo MASTER B1CE použité, funkční, k dispozici kusy. Profesionální naftové topidlo s přímým spalováním, určené k vysoušení hrubých staveb a vytápění dobře větraných průmyslových prostor.


Toto přenosné horkovzdušné topidlo za krátkou dobu vyhřeje prostory o ploše až 4m 2. Mobilní topidlo HECHT disponuje ventilátorem a kromě vytápění ho lze využít k vysoušení novostaveb. Mobilní naftové topidlo , určené k vytápění nebo vysoušení odvětraných prostor (› dílen, skladů, skleníků, staveb apod.). Aktuální teplota vytápěného prostoru se zobrazuje na digitálním displeji.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky