pondělí 20. srpna 2018

Arduino wifi teplomer

Wifi čip okrem získavania údajov z teplotných senzorov drží aj webový server, kde vypisuje namerané údaje. Hodnoty sa prezerajú cez webový prehliadač na stránke, ktorú NodeMCU generuje. Po dlouhé odmlce, která byla způsobena pracovní vytížeností přicházíme s naprostou peckou.


Dnes v krátkosti predstavím projekt wifi teplomera. The default for a 16mhz AVR is a value of 6.

Bezdrátový WIFI teploměr se dá vyrobit pod 2Kč. Internet věcí přichází! K tomuto problému nám arduino dává řešení v podobě otevřeného wifi přístupového bodu (AP-acces point) na který se lze připojit bez jakéhokoli hesla. LM-(to use with the provided file you can use DS18Bbut you have to convert the source code respectively).


V Power supply or Power supply and regulatio. Data is accessible only within the reach of this wifi network outside the LAN of the home network. You can use it at home, at the office, or anywhere.


WiFi Teploměr pro Android.

Free Shipping Available. Fill Your Cart With Color today! A tady to začíná být zajímavé. Na téhle hračce jsou k dispozici dva GPIO piny, z nichž jeden jde použít. Spousty návodů je pro arduino IDE, ale Lua.


Nastavení vlastních preferencí cookies můžete kdykoli upravit odkazem ve spodní části stránek. V power supply we will use 3. V from TFT shield expansion board. Today I will briefly introduce the wifi thermometer project. The Wifi chip, in addition to recording data, also holds the web server where it reads the measured data.


The unit seems to be working fine and was good value for money. The micro SD card reader is a bonus. No problem with the supplier, the product arrived on time and in good condition.


This is a good kit with. And i need send data to thingspek. Postupem času jsme tento zájem prohlubovali a věnovali mu téměř všechen volný čas.


Zjistili jsme však, že jsou v Čechách ceny těchto komponentů přehnané.

Data is always measured when loading the page. Wifi teplomer - NodeMCU v AP móde. Inactivity data is not recorded. Arduina a dalších technologií. If not, what am I doing wrong?


Prodej hotových článků. Tak jsem se rozhodl postavit jednoduchý wifi teploměr. Teploměr je velmi jednoduchý a skládá se z pouhých součástek: modul ESP-0 čidlo DS18Ba rezistor 4k7. Napájení je řešené externím adaptérem na 3V!


Celé zapojení je schované v plastové krabičce. Přes wifi najde všechna zařízení v síti a zobrazí k nim IP a MAC adresy. V modrém rámečku jsem zvýraznil můj router, jak vidíte informace obsahují i IP adresu.


Vidíte i nastavenou IP adresu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky