čtvrtek 23. srpna 2018

Bio krby na stěnu

Predstavte si čaro príjemných večerov pri živom ohníčku. BIO krby s upevněním na stěnu jsou velmi vhodné nejen do interiéru bytů, ale i domů. Velkou výhodou bio krbů je spalování bio lihu, který nekouří a nezanechává zápach. Vyberte si ze široké nabídky bio krbů s různých materiálů a skel.


Bezkomínové krby - biokrby na stěnu i volně stojící bio krby s ostěním.

Krby na biolíh mají nerezovou nádržku, kde dochází k hoření a můžete si tak užít krb s živým plamenem bez nutnosti odvodu spalin. Závěsný bio krb na bioethanol na zeď v moderním designu, kvalitní provedení, šířka cm. Biokrby závěsné na stěnu.


Naše krby nájdete aj pod názvobezkomínové biokrby, bytové biokrby, eco biokrby, eko krby , etanolové biokrby, exkluzívne biokrby, biokrby do bytu, biokrby do paneláku, biokrby na bioalkohol, biokrby na biolieh, biokrby na stenu, lacné biokrby, liehové biokrby, luxusné biokrby, najlacnejšie biokrby, relax biokrby, stojace biokrby, stolové biokrby, zabudované biokrby a závesné. Závěsné bio krby značek Decoflame, Safretti, Ruby Fires, Planika a Vauni můžete jednoduše instalovat na každý typ stěny. Ať už máte postaveno z cihel, sádrokartonu, nebo bydlíte v paneláku, všude je možné nástěnné bio krby připevnit.


Bio krby nepotřebují komín a jsou vhodné do bytu, domu, kanceláře nebo zimní zahrady.

Požitek z přirozeného žlutého ohně si můžete dopřát i tam, kde to dříve nebylo možné a pro ještě dokonalejší pohodlí Vám nabízíme elektronické hořáky řízené na dálku. Neváhajte nad kúpou biokrbu, navodí teplo domova a úžasnú atmosféru. Voľne stojace biokrby, závesné biokrby na stenu alebo malé biokrby na stôl, kovové, z keramiky alebo zo skla vyberajte na FAVI. Nepotrebuje komín, palivo do nich je ekologické a bez sadzí.


Nástěnné (závěsné) bio krby – můžete je jednoduše zavěsit na stěnu na téměř libovolné místo (při dodržení bezpečnostních doporučení výrobce) podobně, jako např. Nemusíte tedy vysekávat do zdi žádné otvory, při mnohých stačí použít klasické rozpěrky (hmoždinky) a šrouby. Výhodou je už vyššie spomenutý fakt, že biokrby nešíria zápach, dym a popol a tým pádom zaisťujú aj väčšiu bezpečnosť, keďže z krbu nelietajú iskry. Takisto je vhodný biokrb aj do paneláku. Bio krb můžete díky jeho mobilnosti sledovat pokaždé na jiném místě.


Výborně se hodí i do venkovních prostor, takže ho můžete využít také při letním posezení na zahradě nebo na venkovních terasách. Palivem těchto krbů je bio líh, který je absolutně ekologický, vyráběný na rostlinném základě. Design tohoto bio krbu si doslova zamilujete. Během okamžiku dokáže vytvořit kouzelnou a velmi příjemnou atmosféru. Díky tomu si pohodlí svého domova užijete ještě víc.


Pri biokrboch nepotrebujete komín, drevo, nemáte starosti s dymom, nevznikajú vám žiadne škodlivé splodiny, nemusíte sa starať o padajúce iskry, sadze ani o špinu. Bez kouře, bez spalin, bez popela, bez komínu i bez dřeva.

Pouze příjemný, otevřený oheň. Bydlíte v bytě, ale rádi byste poseděli u krbu, kde bude hořet skutečný oheň? Pořiďte si biokrb, který je skvělou volbou pro chvíle pohody a odpočinku u otevřeného ohně.


Nedělají nepořádek, v bytě nebudete mít žádný. Nabízíme levné a kvalitní biokrby na biolíh. Nepotřebujete komín, a přesto se můžete těšit z ohně v krbu. Krby od nás jsou vyrobeny výhradně evropskými producenty.


K biokrbům nabízíme kvalitní biolíh a veškeré příslušenství (dekorační polínka, aromata, reflexní ohniska a mnoho dalšího).

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky