pátek 10. srpna 2018

Čajový teploměr

Skvělý pomocník na měření teploty vody pro přípravu sypaných čajů. Pokud nedokážete odhadnout přesnou teplotu vody, kterou by se měly určité druhy sypaného čaje zalévat máme pro Vás skvělou pomůcku a to čajový teploměr. Praktický čajový teploměr v dřevěném obalu.


Barva plastového pouzdra se liší podle aktuální skladové dostupnosti (aktuálně červená). Multifunkční teploměr určen k měření teploty nápojů, mléka, kávy, čajů a masa.

V našem případě neodmyslitelný pomocník při přípravě sypaných čajů náročných na správnou teplotu vody. Pokud si připravujete čaj přesně dle požadované teploty daného čaje, dobře vám poslouží čajový teploměr s ozdobou. Teploměr je úzký, měří do 104°C. Délka teploměru je cca 14cm.


Nejen Japonsko má svůj čajový rituál. Dřevěný čajový teploměr. Všechny informace o produktu Kuchyňský teploměr Čajový teploměr , porovnání cen z internetových obchodů, hodnocení a recenze Čajový teploměr.


Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.

Rozsah měřících hodnot čajov. Jednoduchý analogový čajový teploměr. Vzhledem k situaci s koronavirem, zvýšené poptávce po produktech a zavření některých skladů našich dodavatelů, prosíme o trpělivost při vyřizování vašich objednávek. Prodám NOVÝ čajový lihový teploměr.


Pří přípravě kvalitních čajů je třeba přesně dodržovat množství čaje, teplotu a dobu louhování. Pro hlídání teploty je ideální čajový teploměr. Korková zátka proti potopení.


CZ Prodej koření,směsi,přídatných látek. Nejlevnější kuchyňské teploměry. Porovnejte ceny, zjistěte dostupnost, přečtěte si recenze produktů nebo hodnocení e-shopů!


Profesionální teploměr používaný v potravinářství. Měřící tyčinka teploměru je vyrobena z ušlechtilé oceli, senzor teploty je mezi značkou (malý důlek) na tyčince teploměru a jeho špičkou. Plastový ochranný obal je v ceně výrobku. Detailní popis produktu. Kvalitní teploměr v dřevěném pouzdře.


U zboží v ceně nad 2Kč nabízím vzorek jiného čaje zdarma. Druh balení: Ramínko Standardizovaná značka: Unbranded Regulovaný název výrob.

Vzorky vybírám sám, nicméně. Aktualita Máte obcho prodejnu, restauraci nebo jiný podnik, ve kterém by jste rádi nabídli naše zboží? Rádi se dohodneme na spolupráci. Velice pěkný dekorativní teploměr.


V poznámce prosím specifikujte barvu. Rozměry - x x cm.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky