středa 22. srpna 2018

Dřevěné plaňky na plot

Sušené a hoblované dřevo na váš plot. Zjistíte, že naše ceny jsou nejlepší. Pořiďte si dřevěné plotovky v různých velikostech.


U nás se nemusíte omezovat ani z hlediska velikostí. Je pravdou, že vám plotové prkno nabízíme ve standardizovaných velikostech – metrů, ale to dále nebrání jeho případnému zkrácení, nebo jiné úpravě.

A to ať už se jedná o zmíněný modřín, nebo prkna. Naší předností je minimální použití kovových dílů tak, aby nedocházelo k. Jak vybrat dřevěné ploty? Připravili jsme pro vás přehled trendů a praktických informací ze světa plotů a oplocení. Prkna na plot jsou vedle plotovek další variantou výplní na balkonové zábradlí nebo do plotových dílců.


Dřevosortiment Roman Mádle - vyrábíme levné dřevěné obkladové palubky, podlahové palubky, plotové a balkonové díly i celé ploty, lišty, hranoly a dřevěné brikety. Montujeme dřevěné ploty, zahradní pergoly, obkládáme palubkové stěny a stropy a pokládáme masivní dřevěné podlahy.

Volejte a mailujte, na ceně se určitě domluvíme. Plotovky i prkna na plot jsou hladce ohoblována a vybírat můžete z maximální nabídky šířek. Všechny dřevěné ploty, plotovky, plotová prkna i rýgle dodáváme v přírodním provedení, proto přikládáme doporučení na přípravky, kterými lze dřevo ošetřit nebo dotónovat a připravit ho na dlouholetou životnost po. Každý den kolem něho chodíte nejen Vy, ale i ostatní lidé, a proto by měl Váš plot dobře vypadat. Nabízíme Vám široký vyběr plotů, jak na vesnici, tak i do města.


Jsou vyrobeny z přírodního dřeva, bez dalších úprav. Upozorňujeme, že uvedená skladová dostupnost je uvedena pro centrální sklad Herink. Pro aktuální skladovou dostupnost na pobočkách prosím kontaktujte zvolenou pobočku. Starý dřevěný plot bývá obvykle zarostlý mechem a lišejníkem.


Pokud je dřevo suché, očistíme povrch drátěným kartáčem a můžeme ihned natírat lazurovacím lakem. Na vlhkém dřevě je ale takový nátěr nefunkční – plot musí nejprve na slunci důkladně vyschnout. Teprve pak odstraníme zvětralé a. Plaňky na plot dřevěné. Máte doma dřevěný plot ? Takto jste si jednoznačně vědomi toho, že potřebuje pravidelnou údržbu v podobě natírání.


Dřevěné rýgle pro dřevěné ploty.

Přes plotový rýgl se šroubují jednotlivé plotové plaňky které následně vytvoří plotové pole. Na jedno plotové pole jsou potřeba dva rýgle. Vyrábíme dřevěné plotovky, plotová prkna, dřevěné ploty, lišty a rygle. Plotové rýgle se následně přichytí mezi sloupky ať už dřevěné nebo zděné. E-shop funguje jako obvykle.


Kompletní dřevěné ploty. Vyrobíme a dodáme vše, co potřebujete ke stavbě či rekonstrukci dřevěného plotu - plotovky, rygle, dřevěné sloupky. A to vše z vlastní pily a vlastního dřeva - nejsme překupníci.


Plotové prvky vyrábíme na zakázku - přesně dle požadavků zákazníka.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky