středa 8. srpna 2018

Lis na měděné trubky

Lisování trubek a potrubních spojů nikdo nebylo jednodušší. Nabízíme různé lisovací zařízení na trubky od německého výrobce kvalitního nářadí. Funkce zacvaknutí pro rychlou fixaci bez. Lis na vlnovec (nerez) Nůžky na trubky.


Radiální lisy (lisovací kleště) Rozšiřovače a vyhrdlovače trubek.

Svářečky plastových tru. Kulové kohouty Zpětné klapky. Příslušenství hydrantů Skříň. Samotné lisování je již pouze o nasazení správné čelisti dle rozměru trubky a zalisování.


Standardně tuším je spoj do 16bar, samozřejmě záleží na typu spojení, dle výrobce. Ruční lis pro trubky z nerzového vlnovce. Slouží k zalisování okraje trubky pro zajištění matic a vytvoření styčné plochy pro těsnění.


Pro použití na vodu i plyn.

Měděné trubky na topení, případně pro rozvod plynu či pitné vody jsou vyrobeny z fosforem dezoxidované mědi, jsou tudíž velmi odolné, a tím pádem rovněž naprosto spolehlivé. Oproti ocelovým trubkám je jejich tepelná roztažnost takřka dvojnásobná, nicméně čtvrtinová oproti výrobkům z plastu. Přípravek (kleště) na úpravu – pertlování konců brzdových trubek, tzv. ASTA A-P6FT Určeno pro měděné , ocelové, mosazné a hliníkové trubky o tloušťce mm a tloušťce stěny do mm.


V sadě jsou dodávány adaptéry a. Elektrický radiální lis pro výrobu lisovaných spojů průměr – 1mm. Tvrdé, polotvrdé a měkké trubky , také tenkostěnné, mm, ÷ 76. Měkké opláštěné měděné i tenkostěnné, mm, ÷ 40.


Jak težké je naučit se spojovat měděné trubky topení. Můj dotaz se týká měděných trubek ke kotli. Přípravek na ruční rozšiřování trubek, pertlovací sada pro úpravu brzdových, vzduchových, klimatizačních trubek.


Pouze pro jednoduché pertly. Pro měděné , železné a trubky ze slitiny hliníku. Kroužky pro lisovaný spoj. Antikorové pevnostní spony. Vodovodní nástěnky a plechy.

REMS Turbo Cu-INOX Kotoučová pila pro řezání bez výhonků Kompaktní přenosná kotoučová pila na trubky na kolmé a rychlé řezání prakticky bez otřepů. Mechanický řezák na trubky je samozřejmostí do výbavy nářadí pro každého instalatéra a vůbec každého, kdo opracovává trubky. Kromě elektrických řezáků trubek najdete u nás na eshopu i mechanické řezáky. Ideální pro systémy s lisovanými. Tyto řezáky dělíme podle průměru řezaných trubek.


Lis ruční pro vlnovec slouží k lisovaní nerezových připojovacích trubek - vlnovcůVíce informací. Typ, Název, Balení, Cena bez DPH. MARAL SICURFLEX ruční lis na trubky.


Sada obsahuje lis a lisovací čelisti. Lis Flexira xConnect T 1FLX. IVAR lis na ukončení vlnovcových trubek-kufr IVA10.


Vyberte si co potřebujete z 3aktuálních inzerátů v kategorii Stavební bazar - nářadí, stavebniny: trubky. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém bazaru.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky