pátek 24. srpna 2018

Konev na med

V nabídce na uskladnění medu dále najdete odkapávač na sudy s nerezovou výpustí, víko na mlékárenskou konev , těsnění na konev pod hliníkové víko nebo vědro s poklicí - ideální jako pomocník při medobraní (lze jej použít i pro běžné skladování). Inzerát Konev na med v okrese Rychnov nad Kněžnou, cena 700Kč, od Tomasnejmensi na Sbazar. Popis: Prodám konev na med.


Velice pěkná nepotlucena. Ostatní - Konev na bazar. Prodejte snadno a rychle na Bazoši. Vybírejte z inzerátů. Přes půl milionů uživatelů za den.


Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii. Inzerát konve na med v okrese Tábor, cena 500Kč, od hanah. Víko na konev gumové - SLEVA (Nádoby na med ) Gumové víko na hliníkové konve- SLEVA Používá se na hliníkové, nerezové a plastové konve, ve kterých se přepravuje mléko, med aj. Průměr víka: 180mm Výška víka: 55mm Akce Běžná cena 2Kč. Pokud je to možné, volte prosím platbu předem (online), tak aby byl omezen kontakt při předání zásilky.


Konev na med

Nádoby a obaly na med - Komplexní služby pro včelaře. Výkup vosku a voští, prodej veškerých včelařských potřeb, prodej hrubého cukru, sklenic, medoviny a včelích produktů. Jste skalní fanoušek čaje, který vždycky shání dokonalou čajovou směs? Nebo vám stačí hodit do konvice pár čajových pytlíků?


Konev was the first Allied commander to enter Prague, the capital of Czechoslovakia, after the Prague uprising. Podívejte se na webové stránky IKEA a projděte si naši nabídku konvic na čaj a doplňků pro zasloužený odpočinek s šálkem čaje. Prodám hliníkové konve na med nebo na jiné použití celkem 25ks.


Konev na med

My máme řešení pro každého. Naše nabídka obsahuje také odkapávač na sudy s nerezovou výpustí či víko na mlékárenskou konev. Nechybí zde ani těsnění na konev pod hliníkové víko, nebo vědro s poklicí, které využijete při medobraní i běžném skladování. Při větším odběru sleva.


Za tuto dobu jsme získali spoustu zkušeností s jednotlivými výrobky, které vám rádi předáme. Veškeré zboží si můžetze prohlédnout osobně na naší kamenné prodejně Budečská Praha - Vinohrady, kde se nachází kolem 10. Plnicí konev – nádoba na olej a další provozní kapaliny automobilu ASTA A-L4MC S extra dlouhou nalévací hubicí.


Objelitry Celková výška: 3mm Praktická a vysoce kvalitní konev z polyetylénu, určená například na pohodlné plnění oleje do motoru a nalévání dalších kapalin. Dle nařízení DHL (PPL) ze dne 16. Slovensko dobírkou, pouze platba převodem.


Osobní odběr v prodejně jen v nejnutnějších případech! Slevový kupon najdete cca za minutu jako samostatný e-mail ve Vaší schránce. Etikety na med pro včelaře.


Konev na med

Přátelé včelaři, připravili jsme pro Vás širokou nabídku etiket na sklenice s medem rozdělenou do několika katalogů dle velikostí. Jak je u nás již tradicí, můžete na etiketě změnit druh medu, Vaše jméno a adresu s kontaktem, a to úplně zdarma. Máte-li vlastní logo, můžeme jej v.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky