čtvrtek 9. srpna 2018

Nahrávací studio ostrava

Protože jsme sami aktivní muzikanti, rádi Vám v našem nahrávací studio Ostrava v případě zájmu pomůžeme vytvořit dílo dle Vašich představ. V zájmu dosažení co nejlepšího výsledného zvuku nahrávky Vám rádi zdarma zapůjčíme nástroje, aparatury a efekty uvedené v sekci Vybavení. Nahrávací studio v centru Ostravy. Your browser does not support the audio element.


Studio se nachází v protiatomovém krytu v Ostravě - Martinově (konečná tramvají, 20m vedle klubu Garage), s kuchyňkou, posezením,. Naše nově otevřené nahrávací studio , situované nedaleko centra Ostravy v soukromém domě Vás vítá na svých stránkách.

Našim cílem je pomoci Vám, začínajícím nebo i zkušeným hudebníkům a umělcům slova pravidělně i jednorázově zkoušet a umožnit Vám pořízení demonstračních nahrávek ve výborné digitální kvalitě. Profesionální nahrávací studio , které vás nezklame! Poskytujeme nejvyšší možnou kvalitu služeb, ať už se jedná o rock, pop nebo metal.


Potřebujete nahrát C nebo třeba reklamí spot? Studio poskytuje jak dokonalé technické zázemí, tak velký komfort a pohodlí. Je k dispozici ubytování, které je součástí komplexu, sauna, zahradni relax a letní bazén.


Vážení návštěvníci, Vítáme Vás na stránkách encyklopedie hudebních studií, kterou sponzoruje firma DISK Multimedia s. Na těchto stránkách najdete seznam českých a slovenských nahrávacích studií řazený podle různých kritérií.

Naše základní hodinová sazba se pohybuje okolo 3Kč. Ceny jsou u nás vždy předmětem domluvy, nebojte se zeptat a říci nám své možnosti a požadavky. Vybrat si můžete z firem v okolí, třeba Studio Citron, Filip Čenžák, MEDIA SPACE,.


Taurus records je nové profesionální studio Evžena Hofmanna, kytaristy skupin Kryštof a Made in 60´s. Nabízí v něm zkušenosti s hudebním nahráváním a produkcí. Kromě špičkového vybavení studia a skvělé prostorové akustiky, byl kladen důraz na vytvoření komfortního prostředí pro muzikanty. Budete-li mít problém s dopravou či orientací, prosím kontaktujte nás a my Vás rádi navedeme.


Plzni - centru, ulice Palackého náměstí. Kvalita, kreativita a progrese charakterizují práci studia MROŠ, které patří mezi nejvýraznější v regionu severní Moravy. S hudebníkem se potkáte v příjemném prostředí jeho domácího studia, což vytváří atmosféru klidu a pohody.


Právě jste dorazili na stránky malého nahrávacího studia v Ostravě - Plesné. Konečně je to tady - jak jsme Vás již dříve informovali, připravili jsme profesionální propojení nahrávacího studia se sálem a restaurací, tzn. Resound Studio je profesionální nahrávací studio situované v moderní budově Krajské vědecké knihovny v samotném jádru města Liberce. Studio se může pochlubit unikátní, zvukově variabilní nahrávací místností, jejíž velikost (m2) umožňuje realizovat nahrávky i větších hudebních těles. Slouží ke zkouškám orchestru a nahrávání hudby pro potřeby všech uměleckých soborů Národního divadla moravskoslezského i pro ostatní zákazníky mimo NDM.


Je vybudováno v nové části budovy Divadla Antonína Dvořáka jako „room in room“ s vynikajícími akustickými vlastnostmi, které vypočítal Ing. Televizní studio Ostrava — Česká televize Život na třetí Informace, praktické rady, inspirativní témata a hosté v novém lifestylovém magazínu pro seniory.

Získejte cenové nabídky zdarma. Poptejte šikovného řemeslníka na Nejřemeslnících. Tvorba reklamních spotů, umělecký střih hudby, ozvučení a moderování živých akcí.


Reklama pro rozhlas a instore rádia, umělecký mix hudby pro sportovce, tanečníky, pe. Naše nahrávací studio bylo postaveno ve vysoké kvalitě dle požadavků britských producentů, se kterými úzce spolupracujeme a pořizujeme pro ně profesionální nahrávky.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky