pátek 31. srpna 2018

Naftová topidla

Naftová topidla s přímým spalováním. Tato naftová topidla se hodí především k použítí na stavbách, kde je zajištěno dobré větání. Spolu s velmi horkým vzduchem vychází do prostoru i spaliny z nafty, takže nejsou doporučena pro použití do nevětraných prostor s výskytem osob.


Profesionální průmyslová topidla MASTER vynikají spolehlivostí, vysokým výkonem i kvalitou zpracování. Na našem specializovaném webu Profesionální- topidla.

Slouží tak především k ohřevu nebytových prostor jako jsou dílny, garáže nebo celé haly. Proto u nás můžete vybírat z bohatého sortimentu dílenských topidel , tzv. Naše naftová topidla jsou výkonná zařízení, produkující velmi rychle velké množství tepla. Základní rozdělení těchto topidel tvoří naftová topidla přímým a nepřímým spalováním.


Tato topidla jsou vybavena bezpečnostním zařízením, která zaručují jejich nepřetržitý provoz a nízkou hlučnost. Pro střednědobé vytápění velkých průmyslových hal doporučujeme topidla řady HTL , která jsou variantou topidel s nepřímým spalováním a přes léto je možné je využít také jako ventilační jednotky. Přijďte si prohlédnout kompletní sortimenttopidel Master na naší kamennou prodejnu.


V naší nabídce najdete mobilní elektrická, plynová, naftová topidla Master.

Covid-- Doručování do vyšších pater, uzavřených prostor a do míst s vyšším počtem lidí není možné. Profi-elektro je specializovaný obchod se vším pro stavbu, kterou provozovala firma ARNB s. Hlavní prodejna a sklady se nachází v Praze. Jako palivo slouží nafta nebo lehký topný olej. Důležité je u naftových topidel větrání a to kvůli spalinám.


To umožňuje použití průmyslového topidla v prostorech, kde se nacházejí lidé nebo zvířata. V případě, že jsou použita. Na víkendovou akci se akční cena nevztahuje ! V souvislosti s nařízením vlády, zůstává náš e-shop v plném provozu a prodejnu v Kravařích máme OTEVŘENOU pro výdeje zboží nakoupené na eshopu a pro velkoobchodní prodej. Topidla , Master Topidla a odvlhčovače. Je možné k nim připojit 1-pružné hadice, které umožní požadovaný rozvod teplého vzduchu.


Nafta patří k nejlevnějším palivům používaným k vytápění. Vzduch je ohříván hořákem na kterém se spaluje směs nafty se vzduchem. Z topidla vychází velké množství spalin.


Jsou robustní, spolehlivá a výkonná. Mobilní naftová topidla jsou vhodným řešení pro dobře větratelné prostory jako jsou stavby, zemědělství, sklady zboží a továrny.

Nepřímotopná naftová topidla se používají zejména při požadavku rozvodu teplého vzduchu flexibilním potrubím, nebo pro přívod teplého čistého vzduchu do vytápěného prostoru. Kliknutím na „Přijmout cookies“ souhlasíte s tím, že nám umožníte ukládat cookies, abychom vylepšili navigaci na webu, analyzovali jeho využití a pomohli v našem marketingovém úsilí, např. Elektrická topidla k hubení škůdců pomocí tepla.


Nabízíme vám prodej naftových, elektrických, plnových ohřívačů a topidel od firmy Master za nejlepší ceny. U naší firmy jednoduše a rychle nakoupíte topidla a odvlhčovače Master spolu s jejich náhradními díly. Podle vaší potřeby můžete vybírat z různě velkých topidel a samozřejmě pak i na základě požadovaného topného výkonu.


Zabýváme se prodejem přenosných naftových topidel mnoho let a tudíž vám dokážeme velice dobře poradit tak, aby jste byl spokojený především vy. Kromě nafty je v nich možné použít i extra lehký topný olej (ELTO), který je cenově výhodnější (pozor nejedná se o LTO, který by u topidla ucpal trysku). Tyto topidla vytváří zplodiny, proto se hodí spíše pro otevřené nebo dobře větrané prostory jako jsou: továrny, sklady, staveniště.


Zde je teplý vzduch přímo generován ve spalovací komoře a vyfukován s hlavním proudem vzduchu. Takto je dosaženo 1 vytvořeného tepla do vzduchu v mísnosti. Používají se zejména na stavbách při hrubých stavebních pracích, další použítí je temperování ve stájích zemědělských provozů a skladech, kde je zajištěna dostatečná výměna vzchuchu. Internetový obchod Nářadí Profesional vám nabízí kvalitní nářadí za skvělé ceny. Díly na naftová topidla.


Pro bližší informace čí nezávaznou poptávku nas neváhejte kontaktovat na tel. Fungujeme i jako servis, proto se na nás můžete vždy obrátit.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky