pondělí 20. srpna 2018

Ortopedické vložky do lyžařských bot

Sportovní ortopedické vložky poskytují mnoho výhod oproti obyčejným vložkám do bot. Vložky do bot zaručí pohodlí i po celodenním sportu. Přizpůsobí se anatomii chodidel, takže zaručí komfort.


Působí také jako prevence nejrůznějších ortopedických vad. Pro opravdové fajnšmejkry máme vyřívané vložky , které dokážou udržet nohy v teple až ho což je při celodenním lyžování neskutečný benefit. Tloušťka vložek do bot.

Pokud spojení noha a bota nefunguje optimálně a výše zmíněné tlaky působí spíše bodově, může to přinášet bolesti a méně přesné ovládání lyží. Velkou měrou umí tyto problémy řešit sportovní vložky do lyžařských bot , a z toho důvodu v alpských zemích takřka nekoupíte sjezdovou botu, aniž by vám vyškolený prodejce nenavrhl její osazení vhodnou. Lyžařské vložky do bot vás mohou zachránit!


Každému nemusí lyžáky perfektně sedět a být pohodlné po celý den lyžování. Tyto vložky podporují prokrvení, uleví od bolesti nohou, kloubů i zad a díky intenzivní akupresurní masáži se budete cítit lépe a oddálíte celkovou únavu a to nejen při chůzi. Například gelové vložky do bot s magnetem. Snižují tlak při chůzi. Dlouhodobá úleva pro nohy.


Příjemný povrch, protiskluzová úprava.

Ochrana proti otlakům, mozolům. Mezi ortopedické změny chodidel patří plochá noha, deformace prstů, patní ostruha a rozdílná délka nohy. Potřebujete-li zhotovit individuální ortopedickou obuv či ortopedické vložky na lékařský předpis anebo zakázkovou obuv na míru, kontaktujte nás na uvedeném čísle. Upozornění pro zákazníky: Pražské telefonní číslo není schopné objednávat zaměření pro jiná měrná místa a naopak. Poradím Vám, nebojte se mi zavolat či napsat.


Nebojte se na mě obrátit. Ve SKIMAX STORE mám na starosti online poradenství pro výběr volnočasového i lyžařského oblečení a lyžařských i zimních doplňků včetně obuvi. Působí jako průvodce a stabilizátor a pomáhají naším chodidlům zajistit perfektní statickou a dynamickou funkci, jako například optimální tlakové rozložení chodidla po podložce, ideální podporu nožní klenby a podstatně snižují. Atomic SIDAS, anatomické vložky do lyžařských bot.


Z důvodu nařízení vlády, kamenná prodejna a půjčovna zavřena do odvolání. Bootfitting - vložky do sjezdových bot na míru Pro co nejlepší přizpůsobení botičky využíváme sportovní ortopedické vložky SIDAS. Tak, jako každý člověk má svou výšku, váhu a stavbu těla, tak i každé chodidlo má svou vlastní délku, šířku a tvar, tedy morfologii, a proto je unikátní a jedinečné. Nabídku vložek do bot SIDAS naleznete zde. Diagnostika chodidel se realizuje na podoskopu, který měří rozptyly tlaků plosek nohou.


Klientům se na podoskopu vyfotí tlaková mapa, která ukáže největší nebo nerovnoměrně rozložené zátěže chodidla a procentuální poklesy kleneb a jiné odchylky fyziologického stavu. Hledáte ty správné ortopedické vložky ? U nás je dostanete na míru do minut! Prodáváme ortopedické vložky společnosti Aetrex.

Prvním z nich je větší hloubka vložky a druhým pak pevná výztuha ve střední části. Zatímco hloubka vložky zůstává stejná, bude se výška a tvar výztuhy lišit podle toho, zda jsou vložky určené pro běžce s podélně plochou, nebo naopak vysokou klenbou. Ortopedické vložky se od klasických liší zejména ve dvou parametrech. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah.


Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky