úterý 14. srpna 2018

Projektování elektroinstalací

Projektování elektroinstalací Vítejte na našich stránkách. Dalším důležitým podkladem pro projektování je protokol o určení vnějších vlivů. Bez vypracování tohoto protokolu nemůže projektant elektroinstalací započít práce na projektu. Provádíme projektování elektroinstalací pro soukromé i komerční objekty, výpočty umělého a denního světla, elektromontáže. Máme dlouholeté zkušenosti v oboru.


Zajišťujeme komplexní služby v oblasti projektů elektroinstalací.

Zkrátka a jednoduše vše, co se týka projetku elektroinstalace, vyřešíte s námi. Od rozpočtu nebo cenového odhadu, přes hlavní projekční činnost, až třeba po autorský dozor, revizi a kolaudaci. Patří k významným a rostoucím společnostem v České republice v oboru elektroinstalací , projektování a servisu elektrických zařízení. Déle instalujeme: kamery do firmy, domácí kamerový systém, kamerový systém do obchodu, kamerový systém se záznamem, CCTV kamery, IP kamerové systémy.


Top podlahářství Created by P. Dále je práce v ěnována podmínkám provozu, vn ějším vliv ům, dimenzování a ukládání kabel ů. Vysvětlí návaznosti na další normy a vyhlášky, které je nutné při projektování respektovat. Závěrečné přednášky prvního dne školení budou věnovány přehledně využití vhodného programového vybavení pro projektování.

Praktická část bude zastoupena prezentací výpočtového programu Pavouk pro návrh jištění. V některých prostorách je na elektroinstalaci dokonce navázaný i nábytek - podsvícené skříně, podhledy, osvětlené recepce a bary. Jednotlivé části elektroinstalace.


Elektroinstalaci je možné rozdělit zhruba do několika částí – vedení, rozvaděče, domovní spínače, zásuvky a podobně. Elektroinstalace jsou nezbytnou součástí všech objektů a jejich realizace se neobejde bez zhotovení kvalitního projektu , který bude odpovídat platným normám. Projekty silnoproudých zařízení v Karlových Varech a okolí. Montáže elektroinstalací.


Revize elektrických zařízení. Opravy a údržba elektrických zařízení. Průmyslové elektroinstalace. Společnost JEZL ELEKTRO s. Hlavním odběratel našich profesionálních služeb je společnost Pražská energetika, a. Nabízí také nonstop havarijní službu. Výroba rozvaděčů nízkého napětí.


F irma vznikla původně jako fyzická osoba, ihne jak to bylo legislativou umožněno v r. Cechovni list s pořadovým číslem 8. Potřebujete novou elektroinstalaci nebo revizi elektriky?

Provádíme kompletní služby v oboru elektro, včetně revizí spotřebičů a elektrického nářadí, po celém Zlínském kraji. Elektro práce silnoproudé i slaboproudé elektroinstalace v domácnostech, průmyslových objektech a provozovnách projektování elektroinstalací. Jednodenní kurz pro samostatné projektování §- 1. Software pro revizní techniky, elektrikáře, projektanty, údržbu, podnikatele a všechny, co se točí kolem oboru elektro.


Máme na kontě stovky větších či menších projektů s rozsahem investičních nákladů v řádech milionů až stovek milionů korun.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky