pondělí 27. srpna 2018

Palivo křížovka

Na této stránce jsou výsledky na dotaz palivo v aktuálním křížovkářském slovníku. Slovník se neustále rozrůstá. Pokud ti zde nějaká definice chybí nebo o nějaké víš, POŠLI NÁM SVOJI DEFINICI právě skrze tento formulář.


Křížovka je v podstatě zábavný hlavolam, ve kterém doplňují písmena. Přitom je potřeba dodržovat pravidla. Doplněná slova se vepisují do čtverečků, umístěných v řádcích a sloupcích.


V každém čtverečku může být pouze jedno písmeno a slova musejí být vyplněna tak, aby ve svislém i vodorovném směru dávala smysl. Právě si zobrazuješ nalezené výsledky hledaného výrazu palivo při destilaci dřeva. Pokud k tomuto spojení nevidíš správný výsledek a znáš ho, pomoz nám obohatit tento slovník a vlož jeho definici díky jednoduchému formuláři. Luštění křížovek on-line.


Crossword puzzles on-line. Nacházíte se ve vyhledávání křížovkářského slovníku, který právě zobrazuje veškeré shody, které nalezl pro hledaný výraz platební karta na benzín. Odpověď pro hledanou legendu malajský pán nalezneš v tomto křížovkářském slovníku online, který je zcela zdarma. Hledaný výraz pro dotaz: ? V tabulce najdete vypsaná všechna křížovkářská hesla spolu s legendami, které se plně shodují s hledaným výrazem rozmach. Více výsledků najdete v další přehledové tabulce, kde jsou k nalezení výrazy z rozšířené shody.


Krížovkársky slovník ONLINE a ZADARMO! Pri vyhľadávaní je potrebné vyplniť aspoň jedno z políčok Legenda a Vpisovaný výraz. V prípade, že sú vyplnené obe políčka, vyhľadá sa záznam, ktorý vyhovuje obom podmienkam. Snažíme se postupně vlastními silami také rozšiřovat slovník, kdyby však každý. Vyhledávejte podle otázky z křížovky.


Nápověda k vyhledávání. Do vyhledávání se vkládá otázka v přesném znění jako je v křížovce. Pokud nebude nalezena odpověď, pak je potřeba tvar zohýbat, protože vyhledávání je citlivé na koncovky (jednotná a množná čísla). Palivo (koks, černé uhlí) bylo v zásobníku mezi sedadly řidiče a topiče a stačilo na 1km jízdy.


Parní stroj dosahoval okamžité zrychlení, zdolával značné stoupání a umožňoval též okamžité zastavení vozu. Jeho provoz byl velmi levný. Mnohé vozy u nás dosluhovaly ještě začátkem 60-tých let. MPZ Bahám men zoz přizvukovat vchod do dom přezdívka londýna zastave sumive vino zn autobus Znacka ceru rostlina tykvovitá abrahámova otrokyně Predplatitel mpz kamerunu duchové zlí indičtí praobyvatel itálie český básník orbita druh psa letec palivo gary 4boh v Inicialy Paganiniho filipinska sop kyanid draselný valk.


Jméno herečky Preissové. Název zříceniny hradu v Moravskoslezském kraji, jejíž hradební zdi měří 800m. Palivo do vysokých pecí vyrobené z černého uhlí. Město v Moravskoslezském kraji.


Jeskyně proslulá nálezem pozůstatků člověka neandertálského. Výsledky vyhledávání v krížovkářskem slovníku pro český malíř. Většina z nás se již někdy v minulosti s plastikovými modely setkala, jen si to možná ani neuvědomila.


Jedná se o přesné makety existujících aut, lodí, letadel a dalších dopravních prostředků, mnohdy včetně posádky.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky