středa 15. srpna 2018

Plynoměr g6

Malý membránový plynoměr pro fakturační i podružné měření spotřeby běžných plynů. Dodává se se šroubením. Cena plynoměru je uvedena bez.


Možnost osazení NF snímačem pro dálkový přenos údajů. Pouze pro podružné měření.

Kompaktní membránový plynoměr pro měření průtoku zemního plynu, svítiplynu, propan-butanu, dusíku, vzduchu a dalších inertních plynů. Přední panel je přizpůsoben k instalaci impulsního modulu pro realizaci vzdáleného odečtu. V předním panelu je instalován impulsní modul PU1-GSx pro dálkový odečet.


Všechny plynoměry řady UG je při pořízení možné touto mechanickou kompenzací vybavit. Membránové plynomery sú objemové meradlá určené na meranie pretečeného objemu a prietoku plynu v domoch. Sú schválené v SMÚ Bratislava ako meracie prístroje pre obchodný styk a svojimi vlastnosťami vyhovujú vyhláške ÚNMS č. Pro sledování průtoku a spotřeby plynu jsou určeny měřící přístroje nazývané plynoměry.

Ještě před výběrem konkrétního typu plynoměru je nutné si dobře rozmyslet, zda-li chcete měřené hodnoty odečítat přímo v místě odběru nebo je přenášet na internet - k získání informací o aktuální spotřebě plynu vám pak bude stačit počítač nebo. Plynomer slúži k presnému meraniu zemného plynu. Použitie :meranie spotreby zemného plynu,svietiplynu,propánu,butánu,vzduchu. Stručný popis: Domový membránový plynomer BK-G vyhovuje najvyšším požiadavkám, pokiaľ ide o pres- nosť merania a bezpečnosť. G) a pracov-né pretlaky do kPa.


BK GVVelký membránový plynoměr určený pro fakturační i podružné měření na zemní plyn, svítiplyn, propan, butan, vodík, dusík, vzduch, interní plyny. Dále se velmi často užívá skříň s označením malá PM kdy je skříň ustavena přední částí na podezdívce plotu, která je vyšší než 2mm. Skříň střední i malá jsou vhodné i pro plynoměr Gs roztečí 2mm.


Při vyšší podezdívce plotu lze použít skříň super malou PSM jen pro plynoměr Gs roztečí. How to Build a HINGED HOOPHOUSE for a Raised Bed Garden - Duration: 17:02. Popis produktu: Produkt zahrnuje pouze plynoměr , šroubení a snímač impulzů pro dálkový odečet nejsou součástí balení. V naší nabídce naleznete špičkový plynoměr Gči God výrobce Premagas, které jsou vhodné do domovních i bytových jednotek.


Pokud žádáte přesnou a dlouhodobou stabilitu přesnosti měření, u nás si zkrátka a dobře vyberete. Tyto plynoměry mohou být osazeny snímači impulzů k dálkovému odečtu plynu. PLYNOMER BK-Gnajdete a porovnáte na Srovnanicen.


Srovnejte ceny produktů internetových obchodů.

Nově přehlednější a rychlejší. K dodání i ve verzi s teplotní kompenzací. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.


Snímače impulzů sloužící pro dálkový odečet spotřeby plynu. Snímače v nabídce lze použít na plynoměry domovní i průmyslové a zahrnují snadnou instalaci. Predaj čerpadla,radiátory,ohrievače vody. Modul impulsního výstupu PU1-GSje určen pro plynoměry BK-Gx a představuje tak alternativu k impulsním modulům IN-Z6x. Plynoměr Premagas - Elster BK- G- rozteč 2mm.


Umožňuje realizovat vzdálený přenos měření průtoku plynu a jeho následné zpracování navazujícími systémy.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky