pondělí 27. srpna 2018

Izolační deska za kamna

Mezi nejoblíbenější stavebí a tepelně izolační desky patří Skamotec, Thermax, Silca či Promasil. Tyto izolační desky jsou pokládány za ty nejlepší, které můžete sehnat na našem trhu. Na lepení izolačních desek Silca výrobce doporučuje použití originálního lepidla, které naleznete v naší nabídce.


Tradiční akumulační kamna a pece zakázkově i svépomocí. Stavební i izolační deska pro stavbu a izolaci krbů, kamen, sporáků, komínů a jiných topidel.

Keramzit je vlastně umělý materiál – nikde se netěží, ale vyrábí se za vysokých teplot ve. Protipožární sádrokarton není nehořlavý. Mrazuvrdorné, voděvrdorné. Bezasbestová izolační deska vhodná k ochraně před elektrickými výboji: kotle, sušičky a ohřívače.


Teplota uvnitř obestavby se pohybuje okolo 300°C, což většina dostupných. Nalezeno: 4produktů. Izolacni deska za kamna.

SILCA 2KM izolační a stavební deska - mm. Tepelne izolacni desky za kamna. PROMASIL 9KS izolační a stavební deska Profi mm.


Zde najdete tepelně izolační zástěny za kamna řady Nefalit do 6°C řady Reflex do °C. Součástí nabídky jsou ocelové krbové zástěny, které se umístí před krb. Tento doplněk má nejen elegantní vzhle ale ochrání Vás a především Vaše děti před nechtěným přímým kontaktem s ohněm. Cemento-vláknité izolační desky za kamna , nebo pod el.


Cemvin 9x 6x 5mm. Nehořlavost- třída A požární odolnost 6-16min. Odolnost proti povětrnostním vlivům. Sklo našroubujete přímo do stěny za použití distančního kování(válečků). Nabízíme velikosti, malé,střední a velké.


Sklo Lacobel je absolutně neprůhledné a lze ho. Nákup bez rizika: dní na vrácení. Vlastnosti: nízká tepelná vodivost, malá tloušťka izolační vrstvy, absence organických pojiv, hygienická a ekologická nezávadnost, dobrá mechanická pevnost, nízká akumulace tepla, přesné rozměry, dobrá opracovatelnost.


S touto izolační deskou můžete vytvořit zcela nové zdokonalené konstrukce, materiál umožňuje zeslabení tloušťky izolace.

Uvedené ceny již obsahují autorské a recyklační poplatky, zároveň ceny obsahují slevu za nákup přes internetový obchod. Desky můžete zbrousit pomocí brusné mřížky do sádrokartonu. Pro nanášení lepidla je vhodná ozubená roztěrka s trojhrannými zuby, vysokými 4mm, při použití lepidla v plastové hadici vytlačíme velkou housenku. Firmě Krby Turbo i Vám děkujeme za dosavadní spolupráci a věříme, že nám našim.


Sklo tak neleží přímo na stěně ale je odskočeno od stěny u malého kování o 26mm, u středního kování o 30mm, u velkého kování o 30mm 3. Grenaisol můžete nyní objednávat přes dva oficiální. Grenamat AS - žáruvzdorná deska z Vermikulitu. Eshop kachlová kamna , krbové vložky, Krbová kamna , grily.


CEMVIN izolační deska 10mm pro MAK A MAK 690x300.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky