pátek 10. srpna 2018

Výkup štěpky praha

Cena za vykoupenou štěpku je smluvní, podle kvality a. Dřevní štěpku zároveň vykupujeme. Prodáváme velice kvalitní suché dřevo, štípané i neštípané. Neváhejte nás kontaktovat.


Hlavní město Praha - Najisto.

Výkup pařezů z vašich pozemků. Potřebujete se zbavit dřevních odpadů a chcete na tom vydělat? Vykupujeme staré dřevo, dřevní štěpku, palety, europalety a piliny za co nejvyšší možnou cenu. Petře, děkuji Vám za dotaz. Pravděpodobně máte vypnutou podporu Javascriptu, pro lepší prožitek z prohlížení Najista jej doporučujeme zapnout.


Námi prodávaná, volně ložená štěpka je vynikající pro zahradní účely. Používá se k pokrytí okrasných záhonů, zabraňuje rozrůstání plevele a udržuje vlhkost v půdě, chrání půdu před vysycháním a slunečním úplalem.

Použití štěpky je ideální způsob, jak udržet velké plochy zahrad bez plevele. Stříbro vykupujeme v jakémkoliv stavu a množství. Mezi stříbro, které vykupujeme, patří i nenošené nebo poškozené šperky, roztrhnuté řetízky, nekompletní náušnice, stříbrné mince a další.


Peníze vyplácíme ihned. Ke štěpkování používáme naši štěpkovací linku MusMax Terminátor 9XL, případně využíváme partnerských firem, vždy však můžeme garantovat kvalitu dodávané štěpky. Nová provozovna PRAHA VRŠOVICE 04. Otevíráme pro Vás novou provozovnu v Praze - Vršovice.


Přijďte k nám střelit svůj odpad. U nás peníze dostanete ! V našem portfoliu služeb najdete výkup železa, výkup barevných kovů, výkup kabelů, výkup papíru, výkup autobaterií. Nabízené služby a výkup. Garantujeme vám nejvyšší možnou cenu v širokém okolí.


Naše pole působnosti je zejména Praha , Praha Praha Praha Praha Praha Praha a Praha a okolí. V případě většího množství jsme ochotní přijet i kdekoli v ČR. Prodej nábytku je v lokalitě Praha.


Prodávajícím nabízíme komisní prodej i přímý výkup nábytku za hotové.

Naše společnost poskytuje štěpkování biomasy, tj. Zajišťujeme nejenom kvalitní sklizení materiálu ale také odvoz a zpracování štěpky ve spalovně. Platí pro řidiče i celou posádku vozidla. Mimo vozidlo dodržovat bezpečný odstup min.


Bazar oblečení: Jsme menší bazar a máme zájem o výkup bazarového oblečení Praha a okolí. Pokud jde o celou pozůstalost, tak jsme ochotni přijet za Vámi. Velikost 2-5cm bez listí.


Ideální na zátop, rychlé vytopení prostoru, pro kombinaci se dřevem nebo uhlím, neutrální PH jako mulč. Při skladování se nezapařuje, čerstvá vyschne cca za měsíc. Nejrychlejší výkup motocyklů a skútrů v ČR.


Naceníme motocykl do minut a vykoupíme i tentýž den kdekoli v České Republice.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky