čtvrtek 30. srpna 2018

Měřič spotřeby wifi

Update Sledování WiFi signálu Průměr hodnocení. Toto jednoduché bezdrátové měření spotřeby elektrické energie se záznamem přes internet snadno zvládne každý nainstalovat. Impulsní výstup elektroměru lze vyčítat a ukládat v modulech SC5-IG SD5-IGa SE5-IG1. Optimální volbou pro měření spotřeby energie za účelem vzdáleného odečtu je výběr elektroměru s datovým výstupem. WiFi modul navíc obsahuje měřič spotřebované energie.


Máte tak přehled o aktuální spotřebě elektrické energie. Přehledný graf ukáže historii spotřeby. Spotřebu lze měřit i za daný časový úsek.


Pokud máte více modulů, lze zobrazit, který spotřebič má největší odběr energie a zobrazit měsíční spotřebu. Zásuvkový měřič spotřeby el. Hodnocení produktu:. Bezdrátový WiFi spínač s měřičem spotřeby energie.


Modul lze ovládat přes chytrý telefon odkudkoliv. Aplikace pro Android i iOS. LCD displej, úhlopříčka - 5cm. Elektroměry na DIN lištu a zásuvkové, pro nebo fáze, pro nebo tarify. Měření spotřeby energie i okamžitého příkonu.


Chytrý měřič spotřeby Moeshouse ZMAi-90. Ovládání a zobrazení v aplikaci Smart Life (Tuya). Měřič spotřeby elektrické energie z ebay. Cookies jsou soubory sloužící k přizpůsobení obsahu webu, k měření jeho funkčnosti a obecně k zajištění vaší max.


Měřič spotřeby wifi

Wi-Fi spínací modul pro Vaše automatizační řešení. Potřebujete znát přesnou spotřebu elektrické energie vašeho zařízení? V tom případě pro vás máme tento praktický měřič spotřeby Solight DT26. Stačí ho zapojit do zásuvky a přímo do měřiče připojit vybrané zařízení. Chytrá WiFi zásuvka s měřením spotřeby je ovládaná buď lokálně tlačítkem nebo z mobilního telefonu či tabletu (Android i iOS), přes internet pomocí aplikace Tuya.


Využívají cloudového prostředí Amazon. Rozbalení chytré WiFi zásuvky U-Smart WiFi Plug Mini. Stáhněte si aplikaci U-Smart pro iOS a Android a po propojení s vaší zásuvkou ji můžete ovládat.


WiFi IoT spínač pro zařízení na 230V s integrovaným měřičem spotřeby. Jednovýstupový WiFi spínač elektrických zařízení připojitelný k internetu s možností ovládat své zařízení pomocí nejmodernějších zařízení a Internetu věcí (IoT) odkudkoliv. Možnost časovače a odloženého zapínaní.


Záření z měřičů spotřeby je velmi slabé. Měřič navíc vysílá s minimálním výkonem, tak aby bylo možné data odečítat na vzdálenost asi metrů. Vyzařování elektromagnetického záření z indikátorů je proto podle odborníků mnohem slabší než například z mobilního telefonu či běžného domácího wi-fi. S měřiči spotřeby elektrické energie nejen bezpečně zjistíte, jak hospodaříte, ale také v těžko dostupných místech.


Příklad použití wifi jističe v praxi. Wifi jistič s bezdrátovým ovládáním nainstalujte v rozvaděči (podmínka je, že musí být v dosahu internetového připojení – routeru).

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky