čtvrtek 16. srpna 2018

Horák vinařství

O chod vinařství se stará Leoš Horák spolu se synem Lukášem Horákem. Samotný provoz se nachází uprostřed obce a vznikl rekonstrukcí starého selského stavení. V blízké budoucnosti je plánována výstavba moderní haly pro lahvování a uskladnění vína. Oficiální E-shop s našimi víny: Ano-víno.


Vinařství Leoš Horák , Vrbice.

Malé, butikové vinařství z obce, která je známá svou ojedinělou lokalitou vinných sklepů, vykopaných v pískovcové skále. Leoš Horák se specializuje pouze na výrobu přívlastkových vín a je členem VOC Modré hory. Vizí vinařství je vyrábět jen takové množství lahví, které zaručuje. Moderní technologie a tradiční postupy dávají vzniknout osobitým vínům. Využili jsme historického objektu z 1. Při rekonstrukci jsme se snažili zachovat.


Nachází se podoblasti velkopavlovické ve vinařské obci Vrbice, která je jednou z nejvýše položených obcí v Jihomoravském kraji.

Vrbice, podoblast Velkopavlovická, je díky své nadmořské výšce (280–3m n.m.) viditelná z dalekého okolí, ale hlavně je známá svou ojedinělou lokalitou vinných sklepů, vykopaných v pískovcové skále v kopci Stráž. Pro pěstování vinné révy jsou tu ideální podmínky. Mírné svahy s jižními expozicemi, které jsou chráněny.


Hodnocení našimi zákazníky na Heuréce Nákupem vín v našem eshopu současně kupující potvrzuje, že je osoba starší 18-ti let. Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. V posledním roce vinařství dobudovalo novou provozovnu s novými technologiemi a na nejbližší období je v plánu dokončení celého areálu. Bílé hrozny se macerují za nízkých teplot v novém maceračním tanku. Malé rodinné butikové vinařství , produkující pouze přívlastková vína a vína s apelací VOC Modré hory.


Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. O vinařství Víno je náš život. Naučili jsme se rozeznávat jedinečnou povahu každé odrůdy a starostlivě ji respektovat v každém kroku pěstování i zpracování.


Jedinou hodnotou je pro nás kvalita bez kompromisů. AnnoVino Lednice Gosmit s. Malé rodinné vinařství se nachází v malebné vinařské obci Vrbice, podoblast Velkopalovická. Vrbice patřila odedávna mezi přední vinařské obce na Jižní Moravě, přírodní podmínky pro pěstování vinné révy jsou ideální, mírné svahy s jižními expozicemi mají dobré půdní i klimatické podmínky.


Vše začalo výrobou vína pro vlastní potřebu a tento bohulibý koníček se stal nynějším majitelům osudem.

Sympatické rodinné vinařství z jihomoravské obce Vrbice vedené otcem se synem. Zakládají si na kvalitních přívlastkových vínech, která vyrábí jen v omezeném množství, aby udrželi laťku kvality tak vysoko, jak si ji před lety nastavili. Hrozny jsou zpracovávány moderním mlýnko-odstopkovačem a následně lisovány pneumatickým lisem. S blížícími se Velikonoci jsme pro vás vybrali speciální balíček s našimi perlivými novinkami, které se vám určitě budou hodit nejen při pondělku.


Horák Vážení zákazníci, nadále doručujeme jak jste zvyklí a jak to aktuální situace umožňuje. Prodejna ve Vsetíně je až do odvolání uzavřena, fungujeme jen jako výdejní místo pro objednávky přes e-shop. I vinařství mladá, založená relativně nedáv. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah.


Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Jsme malé rodinné vinařství navazující na skvělou tradici pěstování révy vinné a výroby kvalitních vín v oblasti jižních svahů nejstarších viničních tratí obce Blatnice pod Svatým Antonínkem. Zpracováváme výhradně hrozny z vlastních vinic.


Každý člen naší rodiny od malička vyrůstal v prostředí vína a vinic. Jedná se o poslání, osud? My to vnímáme jako obrovské štěstí. Je krásné sledovat vývoj keře révy od stádia sazeničky do tak očekávané první sklizně, je krásné radovat se z. Jsme rodinné vinařství z Moravského Slovácka, z vinařské obce Mutěnice. Prioritou při výrobě vín je pro nás vinná réva té nejvyšší kvality, která je odrazem naší každodenní práce.


Zaměřujeme se na výrobu unikátních bílých a růžových vín s nižším obsahem alkoholu a vyšším obsahem zbytkového cukru.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky