pátek 3. srpna 2018

Elektrický varič jednoplatnička

Free Shipping Available. Finance Plans, Open Days, Huge Range with Unbeatable Prices - Buy Online! Webovým stránkam umožňuje zapamätať si informácie o vašej návšteve, napríklad preferovaný jazyk a ďalšie nastavenia. Hľadáte elektrický varič , ktorý sa vyrovná klasickým varným platniam či šporákom?


Predam pouzitu elektricku jednoplatničku s platňou s priemerom 1cm. Aj napriek menším rozmerom splnia svoj účel. Tento elektrický varič vám pri varení ušetrí čas aj peniaze za energiu.


Vďaka LED displeju a svetelným kontrolkám a dotykovými tlačidlami sa veľmi jednoducho ovláda a navyše má úrovní pre nastavenie požadovanej teploty. Veľmi príjemnou funkciou je. Na základe vášho správania na Heureke personalizujeme jej obsah. Kliknutím na „Rozumiem“ alebo inam súhlasíte aj s využívaním cookies a odovzdaním údajov o správaní na webe pre zobrazenie cielenej reklamy na ďalších weboch.


Cookie je krátky textový súbor, ktorý do prehliadača odosielajú navštívené webové stránky. Praktický elektrický varič značky Severin s jednou platničkou je vhodný predovšetkým do menších bytov alebo na chalupy. Elektrická jednoplatnička s platňou s priemerom 1cm platňa s priemerom 1cm plynule regulovateľný termostat svetelná kontrolka ochrana proti.


Povrch variča je vyrobený z bieleho teplovzdornému laku. Varič je skladný a jednoducho sa ovláda. Požadovanú teplotu ľahko nastavíte plynulým otočením termostatom.


K dispozícii je kontrolka. Na Heureke využívame personalizáciu a cielenú reklamu. Jednoplatničkový elektrický varič s liatinovou platňou. Za rozumnú cenu máte alternatívu na záhradu alebo chatu. Teplota vykurovania sa dá plynulo nastaviť, a platnička je vybavená termostatom.


Nie každý potrebuje mať kuchyňu vybavenú všetkými. Ideálna voľba na varenie v exteriéry. Disponuje indikátorom ohrevu a je dostupná v elegantnom striebornom vyhotovení. Varenie budete mať úplne pod kontrolou vďaka 5. Inzeráty podobné - električký varič - jednoplatnička Televizor s DVD. Darujem televízor s DVD a ovládačom.


Osobný odber BA Ružinov Ruzomberska 18. Outdoorový varič na propán-bután, na ohrievanie a prípravu pokrmov na cestách, v kempe pod. Indukčný elektrický varič. Pre pohodlné a rýchle použitie slúžia.


VARIČ EP 110W Popis produktu: Biely, smaltovaný elektrický varič Hyundai EP 1W ideálny na chalupu, chatu, alebo do menšej kuchyne. Vhodný na chalupu, chatu alebo do menších kuchýň. Elektrický jednoplatničkový retro varič s nastaviteľným termostatom. Postrážte si pokles ceny produktu zadaním svojej e-mailovej adresy a ceny.


Akonáhle cena produktu klesne pod Vami stanovenú hranicu, pošleme Vám e-mail.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky