středa 22. srpna 2018

Rákosová rohož 150 cm

Rákosové rohože na ploty pro zvýšení soukromí nebo k zastínění. Ideální řešení pro požadavek přírodního vzhledu. Lze požít také jako: rákosové rohože do interiéru, rákos na balkon nebo na pergolu atd.


Rákos je přírodní materiál určen pro zvýšení vašeho soukromí - v pergole či na zahradě. Dále je pak vhodný jako ochrana proti hluku, prachu, větru. Rákos je vysušen a provázán vázacím drátem, čímž dochází ke zpevnění a lze jej použít.

Zvyšte si své soukromí. Vhodné na pergoly, balkony apod. Stále skladem v dostatečném množství. Rákosová stínící plotová rohož je vyrobena z úzkých proužků přírodního rákosu a slouží ke zvýšení vašeho soukromí.


Tato rákosová rohož je také vhodná jako ochrana proti hluku, prachu, větru. Hodí se nejen k zastínění, ale také k dekorativním účelům či zneprůhlednění pletivového plotu. Role došly, ale jaké bylo moje překvapení, že výrobek ani zdaleka nepřipomíná ten na obrázku. Ani role neměla inzerovaných m.

Délka se v průměru pohybovala kole - m. Drátěné vyvázání stébel je nepravidelné, ani zdaleka. Pletiva a sítě) Hodnocení produktu: 1 (). Tato rohož je ošetřena proti hnilobě a hmyzu, aby bylo dosaženo dlouhé životnosti. Jednotlivé komponenty (štěpy) jsou svázány galvanizovaným drátem, který má vyšší odolnost proti.


Je vhodná jako dekorace na zahradu (ploty apod.) i do interiéru. Lze ji použít jako zástěnu pro oddělení zahradních zákoutí a tvorbu soukromí nebo k zastínění teras a balkónů. Rohož je ošetřena proti hmyzu a hnilobě. Tuto rohožku často vidíte u vstupů do budov a obchodních center.


Rákosová rohož na plot 150cm x 5m Rákosová rohož na plot 150cm x 5m. Lze také použít pro pergoly, balkony a interiéry. Umývateľná gumotextilná rohož vhodná do interiéru a medzipriestoru. Odolná, ľahkočistiaca rohož s protišmykovou zadnou stranou vyrobenou z PVC.


Velikost rohože - délka metrů, výška 1centimetrů Materiál: rákos Balení obsahuje: Plotová rohož z rákosu balená v papíru a folii Chcete se ještě na něco zeptat? Jsme tu pro vás - Kamil NĚMEC. Tento přírodní a ekologický vrbový plot je praktický doplněk pro vaši zahradu. Tento všestranný vrbový plot plní širokou škálu funkcí, jako je oplocení vaší soukromé zahrádky, dekorace vašeho dvorku, vytvoření tropického pozadí na terase apod.


Běžná prodejní cen 47- Kč vč.

Bambus je přírodní materiál určen pro zvýšení Vašeho soukromí, ochrana proti hluku, prachu či větru v pergole či na zahradě Vašeho domu. Bambus je vysušen a provázán vázacím drátem, čímž dojde ke zpevnění a lze bambus použít jako. Naše bambusové přírodní rohože jsou oblíbené jako rohož na plot.


Bambusové ploty a bambusové rohože v naší nabídce si můžete vybrat v několika provedeních a délkách a výškách bambusových tyčí.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky