úterý 7. srpna 2018

Nilan compact zkušenosti

Pamatuji si svou situaci několik let zpět kdy jsem zoufale lovil informace a Airforum pomohlo. Snad mé informace pomohou jiným. Compact Polar EK is optimum for use in cold climates. Zkušenosti jiných v tomto vláknu vítány. Zatím posledním vítězným týmem je francouzský univerzitní tým z Grenoblu a opět uspěl s rekuperační jednotkou NILAN Compact.


Připravili jsme pro Vás vedle základního návodu na ovládání jednotek NILAN také rychlý návod s výběrem hlavních informací. Doporučujeme stahovat i jednotlivé rady pro nastavení CTS vycházející z praktických zkušeností i referencí našich spokojených zákazníků. S tím chlazením zkušenosti nemám, ale myslím si, že to žádná sláva nebude.


Chladící výkon se udává 1kW a to moc nebude, ale asi lepší než drátem do oka. Spotřebu jsem ještě neměřil, ale dle ostatních uživatelů to tak může být. Reálné zkušenosti z praxe nás ale zásadně nepřesvědčily, že by cirkulační box byl ideálním zařízením.


Vedle určitých výho přináší i mnoho nevýhod. Komplikované je řešení vzduchovodů, zvyšuje se i tlaková ztráta vedení a tak doporučení na instalaci není úplně jednoznačné. Záleží na TZ domu a pro kolik lidí se bude ohřívar TUV. Je proto velice pravděpodobné, že to nebude stačit ani na splnění limitu neobnovitelné energie.


W napojený na radiátory od 8. Typ řady VPoznačený WT umožňuje připojení pouzemalého topného okruhu, jakým může mýt podlaha v koupelně nebo koupelnový žebřík. Stavebně energetický koncept je založen na dodržení pasivního standardu kvalitním stavebním řešením. Zbylá energie je pak do domu dodána kompaktní jednotkou NILAN COMPACT s miniaturním tepelným čerpadlem na ohřev TV a přitápění.


Potřeba energie pro kompaktní jednotku je pak ještě snížena použitím sprchového. NILAN UK can offer Commercial Climate Systems to suit a wide range of applications. Some of our operations include very large Family Homes which need to be treated as Commercial Buildings.


With our Heat Pump Driven Air Handling Units you can be assured your family are living in the healthiest indoor environment possible. V současnosti absolutní vrchol technologie NILAN. Jednotka získala mnoho ocenění, je certifikovaná Passivhaus Institutem Darmstadt jako velmi úsporná jednotka vhodná i pro pasivní domy.


Mezi největší úspěchy patří vítězství v prestižní mezinárodní soutěži o nejúspornější dům. Systemet klarer gulvvarmen, det varme brugsvand og ventilationen. Totaaloplossing voor Comfort verwarming, top koeling, warm tapwater, ventilatie met passieve en actieve warmte terugwinning, c. Tarkemmat tiedot löydät tämän linkin takaa. AIR kytketään suoraan asunnon vesikiertoiseen lämmönjakojärjestelmään (esim. lattialämmitys). Nilan alles in één warmtepomp.


Poistoilmasta lämpöpumpulla talteenotettu lämpöenergia käytetään tuloilman sekä käyttöveden lämmitykseen. Viilennysominaisuus tuottaa kesällä noin – astetta ulkoilmaa viileämpää. Veřejné diskuzní fórum o vzduchotechnice, klimatizacích a vnitřních zařízeních budov. Co už dneska nemá konkurenci a nemusí být zrovna z Číny.


Když je na trhu nějaký unikátní výrobek, dřív nebo později se objeví někdo, kdo to také tak zkusí. Z hlediska funkčnosti je dnes. Modelová řada vychází z idejí minimalismu a nabytých zkušeností se zajištěním vynikajících tepelně izolačních vlastností. Rámy, jež z venkovní strany zůstávají skryté, propůjčují oknům charakteristický vzhled bezrámového zasklení.


Uzivatel Styx po me chtel nastaveni pro NILAN. Zde je muj loxconfig pro NILAN Compact. Kdyby bylo treba neco doplnit pro jinou verzi VPprikladam i. E-sarjan poistoilmalämpöpumput – Suomen myydyin poistoilmalämpöpumppu!

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky