středa 8. srpna 2018

Komínové vložky na tuhá paliva

Hadice je vyrobena z nerezu. Je dodávána v délce dle požadavku. Flexi hadice je možné doplnit o potřebné nerezové tvarovky a zajistit komplexní vyvložkování nebo sanaci komínu. Spotřebiče na tuhá paliva tvoří významnou kategorii komínových systémů.


Komíny z této kategorie zajišťují bezpečný odvod spalin od různých typů krbových kamen, vložek, kotlů a jiných hlavních. Flexi roury vhodné pro vyvložkování komínu pro tuhá paliva , olej a plyn.

Ceny jsou za běžný metr. Pro odkouření moderních spotřebičů na tuhá paliva (hlavně uhlí a peletky) doporučujeme vložkování komínů. Izostatické keramické komínové vložky jsou ideálním řešením. Kruhové komínové vložky se používají k odvádění spalin z kotlů a topných zařízení na následující paliva : topný olej, plyn, uhlí, mour, dřevo a další energetická tuhá paliva.


TUHÉ PALIVÁ - Ohybné komínové vložky Počet produktov: Flexi - ohybná komínová nerezová vložka s tzv. S zámkom, najkvalitnějšia komínová vložka hrúbky mm, doporučené na opravu starších nevyhovujúcich komínov, vhodné predovšetkým na drevo a uhlie. Ocelové kouřovody mm Ocelové kouřovody jsou určené k odvádění kouřových plynů pro kotle na tuhá paliva , krbové vložky a kamna.


Flexibilní hadice se používá u nerovných komínů, kde hrozí riziko, že by se pevná trubka zasekla.

Naše společnost používá vložky od německého výrobce, které jsou již při tl. Poptejte u nás nezávaznou realizaci vložkování. Zabýváme se nejen prodejem kominických potřeb, náhradních komínových dílů a profesionálního nářadí pro kominíky, ale i distribucí krbových kamen a kompletních systémů vytápění na tuhá paliva. Vše, co potřebujete k realizaci vytápění, najdete v našem kominickém e-shopu.


V kotlích na tuhá paliva se mohou v souladu s návody výrobce spalovat pevná minerální paliva , rašelinové brikety, přírodní nebo opracovaná dřevěná polena či kombinace těchto paliv. Také nabízíme spotřebiče na plynná paliva a LTO, společné komíny a vložkování stávajících komínů. Ohybná hadica - komínová vložka sa vyrába v rôzných priemeroch od 1do 2mm, na objednávku je možné vyrobiť i iný priemer.


Táto komínová vložka je vhodná hlavne pri vložkovaní uskočených komínov a alebo komínov s nepravidelným tvarom. Tento systém je ideálním řešením pro rekonstrukci stávajících komínových průduchů, uhýbaných komínů a tam kde není možné instalovat vložky pevné. BOKRA FLEX je systém určen na odvod spalin pro všechny typy paliva. Moderní spotřebiče na plynná, kapalná i pevná paliva , kladou vysoké nároky na odtah spalin. Přechodka pevná flex 4mm.


Všechny tyto parametry skvěle splní právě. Vyrábíme komínové vložky a tvarovky s teplotní odolností T6(A1Nurčené pro suchý i vlhký provoz), což je nejvyšší možná teplotní odolnost dle normy na komíny s přirozeným tahem. Nerezová flexi hadice 120mm TUHÁ. Pevné komínové vložky pro tuhá paliva -D3.


PEVNÉ KOMÍNOVÉ VLOŽKY NEREZOVÉ-D3.

Tloušťka materiálu: mm AISI 316L. Použití: odvod spalin od spotřebičů na uhlí, těžký topný olej. Správný odvod spalin je u každého krbu naprostou nezbytností.


Proto nedoporučujeme dělat jakékoliv kompromisy a zajistit, že budete používat to nejlepší. Třeba naše nerezové komíny – vložky , které jsou osvědčenou volbou ve chvíli, kdy chcete dbát na. Vložkování komínů je ekonomický způsob rekonstrukce komínů určených pro odvod spalin od spotřebičů na tuhá , plynná a kapalná paliva. Komínová vložka vytváří vlastní spalinovou cestu a výrazně ovlivňuje vlastnosti komínu.


Po použití komínové vložky se průduch zmenší, s čímž je třeba. Protože pro uvedené spotřebiče na pevná ( tuhá ) a jiná paliva musí být průměr vložky již větší, ve většině případů se musí provádět také frézování komínů. Z praxe je známa celá řada otrav spalinami, které vznikly špatným připojením plynového spotřebiče nebo spotřebiče na tuhá paliva buď na odtah spalin, nebo bylo špatně navrženo či provedeno komínové těleso a lidé tak zbytečně přišli o svůj život. Jednotlivé typy komínových hlavic: Komínová hlavice DRAGON.


Atraktivní komínová hlavice DRAGON se umisťuje na vyústění kotlů a krbů na dřevo a tuhá paliva. Hlavice DRAGON je unikátní svým designem a uložením ložiska, na. Uvažujete, že občas vystřídáte dřevo za uhlí? Podívejte se například po některém z kombinovaných kotlů na dřevo a uhlí nebo po výkonném litinovém kotli na tuhá paliva.


Nabízíme pouze kvalitní kotle na tuhá paliva značek Viadrus, Atmos, Opop, Dakon. Jednovrstvé slouží nejčastěji k vložkování komínu, případně pro osazení do systémových komínů jako alternativa ke keramickým vložkám. Komínové nerezové vložky dělíme dle způsobu použití.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky