pátek 17. srpna 2018

Dražice stacionární

Ohřívače vody, bojlery Dražice. Pro ohřev celého objemu ohřívače se do spodní části montuje přírubová topná jednotka TPK. Elektrické ohřívače vody - bojlery můžete volit závěsné určené k zavěšení na zeď (vodorovně nebo svisle) nebo stacionární určené k postavení na podlahu. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Právě tato spokojenost patří mezi hlavní důvody věrnosti zákazníků značce Dražice.


Dražice stacionární

Dvěma stům litrů odpovídá zátěžový profil XL, což znamená, že zařízení dokáže vyprodukovat dostatek horké vody pro několik dřezů a umyvadel, sprchu i vanu. Dražice OKCE 2má vysoký výkon a velký objem. Bojlery DRAŽICE na Alza.


Alzaboxů (odběrný míst) po celé České republice. Máme pořádně širokou nabídku produktů i doplňkových služeb. Možná instalace topného přírubového.


Dražice stacionární

Stacionárne elektrické ohrievače vody, bojlery, sú určené na postavenie na zem. Informace k produktu:Umístění: k postaveníObje7lMaximální provozní tlak nád. Vyváží své výrobky téměř do dvaceti zemí celého světa.


Dále nabízíme kotle, radiátory, bojlery, čerpadla, domácí vodárny, vany, sprchové kouty, nejrůznější boxy a další vybavení pro Vaši koupelnu. Ohřev zajišťuje keramické topné těleso s pevným výkonem. OHŘÍVAČE VODY STACIONÁRNÍ. Ještě jednou, děkujeme za zakoupení ohřívače vody Dražice. Výrobce si vyhrazuje právo na technickou zm ěnu výrobku.


Vhodné pro externí zdroj tepla. Stupeň krytí ve standardu IP 44. Funguje při hodnotě napětí 2V. ARISTON, bojler Quantum, bojler Vaillant Upozornění - pro správnou funkci ohřívače je záruční podmínkou spolu s ohřívačem instalovat i expanzní nádobu, která vyrovnává tlak vody při ohřevu a dále omezuje tlakové rázy při použití pákových baterií. Stacionární akumulační ohřívač vody je vhodný pro přípravu teplé užitkové vody v objektech s možností využití nočního proudu.


Jedná se o samostatnou akumulační nádobu, pro elektrický ohřev lze vybrat elektrickou přírubovou jednotku řady TPK 210. Na objednávku obvyklá doba dodání dnů. Z naší aktuální nabídky si můžete vybraty elektrické bojlery v různých variantách jako jsou vodorovný (ležatý) elektrický bojler, svislý (závěsný) elektrický bojler, nebo stacionární (na zem) elektrický bojler. Vyrábí se v řadě 4- 5l se dvěma výměníky.


Dražice stacionární

Z hlediska montáže mohou být elektrické bojlery závěsné svislé, vodorovné nebo i stacionární , tzn postavené na zemi. Podle čeho vybrat nejlepší elektrický ohřívač vody? ACV SMART E Plus 2- stacionární nepřímotopný zásobník teplé vody s nerezovou nádrží a systémem Tank-in-Tank, s možností zabudování topné tyče, zabudovaný teploměr, regulační termostat, rozšířené o dva vstupy topné vody.


Disponuje teplotním rozsahem 5–74°C s pevným výkonem, ovládacím termostatem, jištěn je bezpečnostním termostatem (tepelnou pojistkou). OKCE 200S - stacionární ohřívač vody zásobníkový, elektrický, kulatý. Cena neobsahuje eletktrické topné těleso - topné těleso dle požadovaného výkonu si vyberte v sekci zákazníci k tomuto zboží kupují Teplotní rozsah ohřevu je 5–°C. Elektrický akumulační ohřívač pro postavení na zem o objemech 2litrů.


Dražice stacionární

Traditional Czech boilers. Boilers you will be happy with. Kombinácia nepriamovýhrevného zásobníka s jedným (NTR), alebo dvoma (NTRR) výmenníkmi a vhodne zvolenej vykurovacej jednotky umožňuje fungovanie zásobníka v režime kombinovaného ohrevu elektrinou a ďalším zdrojom (zdrojmi) tepla.


Na univerziální spirálu je možno připojit fotovoltaický zdroj kW (1V DC), kW (1V DC), nebo kW (2V DC).

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky