pondělí 20. srpna 2018

Kádě na koupání

Kádě na koupání

Název koupací su pro nádrž s vodou ohřívanou kamny na dřevo ponořenými uvnitř sudu, má své doložitelné historické vysvětlení. Naše zákazníky rádi seznámíme s historií a filosofií vzniku koupacích sudů a jejich používání. Kolik lidí se může koupat současně?


Někdo dává přednost intimnímu koupání ve dvou, někdo koupací párty s přáteli. Kapacita koupacího sudu se odvíjí od rozměrů sudu. Doporučená teplota vody na dokonalou relaxaci je – ° C. Koupání v příliš horké vodě by se měli vyhýbat lidé s vysokým krevním tlakem a srdečními chorobami, těhotné ženy a malé děti.


Veškerá výroba probíhá procesem, který je certifikován. Když jsou všechny komponenty připravené, jsou sestaveny v naší výrobní hale a dodány k projektu. Díky tomu je instalace na místě rychlejší. Dřevěné kádě a sudové sauny. Venkovních dřevěných kádí je na výběr celá řada.


Pokud si nevíte rady, obraťte se na naše prodejce a navštivte náš showroom, kde si je budete moci prohlédnout a osahat. Pravidelně vystavujeme na veletrhu FOR ARCH, kde si s námi můžete popovídat o domácím wellness. Ručně vyrobený koupací sud slouží pro dokonalé potěšení z venkovní lázně, ať už venku pálí slunce nebo sněží. A jak dlouho trvá, než si lázeň vytopíme? To záleží na počáteční teplotě vody.


Má-li například °C, potřebujeme alespoň hodiny, než bude koupání příjemným zážitkem. V zimě, kdy je na hladině le může vytopení sudu zabrat i hodin pět. Obvykle vám však postačí větší náruč dobře vyschlého. Nabízíme také dodání kádě včetně impregnace - pouze vnější stěny kádě , nikoli vnitřní část či vnější spodní část kádě. Impregnaci doporučujeme opakovat 1-x ročně.


Vodu v koupacím sudu ohřívají kamna na dřevo umístěná ve vodě. Nabízí neomezený prostor zdarma, snadnou a rychlou výrobu fotoknih i jiných fotoproduktů. Ochlazovací kádě a sklopná vědra Po saunování je třeba se pořádně ochladit. Nabízíme ochlazovací vany v několika variantách a rovněž i sklopná ochlazovací vědra k přišroubování na zeď.


Součástí je výpust s uzávěrem otevíratelným pomocí otočného kolečka na přepadu, se systémem zabraňujícím přeplnění kádě , schůdky a sedátko pro pohodlné sezení. Nyní nový systém vypouštění -McAlpine overflow system namísto původní zátky na řetízku. Vany, necky a ochlazovací kádě.


Kádě na koupání

K levným řešením patří malé zákoutí, kde se kromě nafukovacího bazénku můžete svlažit třeba v neckách nebo plechové vaně. Voda tady není upravena bazénovou chemií, a tak ji při výměně za čistou použijete na zalévání záhonu a trávníku. Plechové vany a dřevěné necky kdysi. Skelet tvoří velmi kvalitní skandinávský smrk, sibiřský modřín nebo dřevo thermowood sušené na pouhých , aby se při kontaktu s vodou roztáhlo a utěsnilo veškeré spáry.


Koupací kádě i sudy jsou vyráběné ručně. Vše pohromadě drží speciální kovové pláty umístěné na vnější straně kádě i sudu. Přehled vodních ploch v České republice vhodných ke koupání.


Kádě na koupání

Hledáme přírodní kopaliště, jezera, přehrady, rybníky, pískovny, lomy a jiné koupání v přírodě. Proč mít doma plastovou nebo plechovou káď na vodu, když můžete mít naše kádě , které vám vydrží spoustu let a zkrášlí vaši zahradu. Na slunné místo doporučujeme modřínové kádě , do stínu spíše dubové. Nabízíme plastové nádoby - plastové sudy na vodu, plastové sudy na kvas, plastové sudy na víno, přepravní sudy, zahradní sudy, nádoby na vodu, kádě na vodu, kádě na zahradu, vinařské kádě , rybářské kádě , plastové barely, plastové konve.


Uvedené sudy a kádě jsou skladem.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky