pátek 10. srpna 2018

Vyhřívaný potah na volant

Vnitřní strana potahu obsahuje mikroporézní vrstvu, která tlumí vybrac. Potahy na volant na Alza. Alzaboxů (odběrný míst) po celé České republice. Máme pořádně širokou nabídku produktů i doplňkových služeb. Jak vybrat vyhřívaný potah do auta?


Zaměřte se také na to, zda je homologován pro sedadla s airbagy nebo disponuje nadstandardními funkcemi.

Rovněž existují modely, které kromě. Další slevy auto - moto příslušenství na Kupi. Vyhřívaný potah na sedadla v šedém provedení. Oceníte především v chladnějším období. Rychlé nahřátí s novou technologií vytápění.


Kvalitní značkové zboží na rozumnou cenu. Náš internetový eshop s mnoha tisíci položkami jednoznačně uspokojí vaše potřeby. Váš dům, byt, malý pokojík a nebo zahrádka, to vše můžete vybavit.

Regulace teploty vyhřívání, anatomický tvar. Z vnitřní strany je potaž. Poťahy na volant na Alza. Doručujeme aj počas víkendu. AlzaBoxov (odberných miest) po celom Slovensku.


Máme poriadne širokú ponuku produktov a doplnkových služieb. Proto potřebujete vědět jaký máte průměr volantu a samotnou tlošťku věnce volantu. Jen tak dokážete vždy vybrat spravný potah na volant.


Popis: Dobrý den prodám vyhřívaný potah na volant fakt super věc používám již rokem. Na výběr je z mnoha druhů - látkový, silikonový, chlupatý nebo kožených. Vhodný na zimní měsíce. Cenu prosím nabídněte, děkuji.


Otvorená vnútorná strana slúži k nasadeniu poťahu na volant. Tyto webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním těchto webových stránek souhlasíte s použitím souborů cookie. Pokud je daný potah na volant nutné roztáhnout přes volant , nepoužívejte na to žádné cizí předměty.


Pokud je potah na volant potřebné zašít, použijte na to nit nebo strunu, a jehlu přibalenou v setu s tímto doplňkem.

Po instalaci se ujistěte, že jízda s tímto potahem na volant je pro vás příjemná a pohodlná. Univerzální vyhřívaný potah na sedadlo se zabudovaným termostatem a ovládacím panelem na přívodním kabelu, vyhřívaná je část zádová i sedací, napájení z autozapalovače V, jednoduché a rychlé uchyce. Zabudované vyhřívání, budete se moci dotýkat příjemně vyhřátého volantu a navíc potah dodá interiéru nový vzhled a ochrání před poškrábáním. Auto smerovky) Hodnotenie produktu:.


Připevní se na volant tak, že se prstenec potahu nasadí na obvod volantu a přiloženou tkaničkou se. Třípaprskový kožený volant sportovní konstrukce. Volant má ergonomicky tvarovaný věnec s volnými oporami pro palce a dynamickým úchopem.


Více než čtvrtstoletí dodáváme značkové autodoplňky a autopříslušenství pro motoristy.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky