středa 15. srpna 2018

Titanové výměníky

Jsme specialisté na výměníky tepla BOWMAN. Díky použitému materiálu, Titanu jsou vysoce odolné proti slané a chlorované vodě. Nejčastěji zajišťují ohřev teplé vody vytápění objektů, nicméně výměníky lze použít k oddělení dvou různorodých soustav.


Vzhledem ke stále rozšířenějšímu využívání chlorinátorů pro úpravy bazénové vody se zvyšuje poptávka po výměnících z materiálu Titan. Je to jedinný materiál který bez problémů snese i agresivní prostředí. Těleso titanových výměníků je vyrobeno z chemicky a tepelně odolného plastu.

Vnitřní rozvody ohřevu jsou z titanu. Osvědčené bazénové výměníky s pastovým tělem a anticorovým výměníkem (AISI316L) Tyto antikorové výměníky jsou vhodné pro použití pro přímý ohřev bazénové vody s úpravou chlórem. Na titanové výměníky je poskytována vyjímečná DOŽIVOTNÍ ZÁRUKA proti prorezavění. Schémata a napojení Neo-fipu. Přímé napojení na filtrační okruh Doporučujeme zakoupit spínací hodiny pro čerpadlo s filtrací a nastavit dle uvážení tak, aby se po určitou dobu voda v absorbéru ohřívala a po nahřátí se spustilo.


Nabízíme tepelné výměníky nejvyšší kvality značky Elecro. Tyto stránky používají cookies k analýze návštěvnosti a bezpečnému provozování stránek. Používáním stránek vyjadřujete souhlas s našimi pravidly pro ochranu soukromí.


Lze ho samozřejmě použít i jinde: pro podlahové vytápění či vytápění chodníků, ve spojení se solárními kolektory atd.

Záruka let na titanové výměníky. Vítejte na stránkách věnovaných ohřevu bazénů. Naše společnost se zabývá především prodejem titanových tepelných výměníků a elektrických ohřevů bazénů. Abychom bazén ohřáli, musíme mu dodávat teplo z nějakého externího zdroje.


Tímto zdrojem může být. Tepelné výměníky pro bazény Nerezové a titanové bazénové výměníky , Štěpán Hradec Králové. X Vážení zákazníci, provoz internetového obchodu není omezen. Osobní odběr na výdejně je možný pouze po platbě předem.


Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.


Mezi hlavní aplikace patří zařízení v chemickém průmyslu, tepelné výměníky , nádoby, potrubní systémy atp. Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Extraceny na všechno zboží. V nabídce naleznete nerezové výměníky , ale také speciální titanové výměníky.


Nerezové tepelné výměníky jsou vhodné do všech typů bazénů, jsou určeny pro ohřev bazénu, vířivé vany či podlahového topení. Nejúčinnější použití nerezových výměníků je při ohřevu plynovým či jiným kotlem, tepelným. Zabýváme se zakružováním plechů z uhlíkkové oceli, nerezových ocelí, titanu a jeho slitin, a niklu a jeho slitin.

Titanový výměník kW bez vybavení. Deskové tepelné výměníky nelze použít jako integrované, z čehož plyne i jejich nevýhoda - je nutné použít. Výměníky předávají teplo z primární (topné vody) do bazénové vody. Topná voda může být připravována v různých zdrojích o. Trubkové výměníky se často vyrábějí pro danou zakázku.


Deskové výměníky se vyrábějí sériově, proto jsou cenově výhodné.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky